Anđelina Džoli je spremna da ponudi dokaze o nasilju u porodici na suđenju sa Bredom Pitom

- Bredova velika želja u svemu tome je stvaranje neke vrste mira, kako za decu, tako i za njega i Anđelinu - rekao je izvor koji je upućen u odnos Anđeline Džoli i Breda Pita

  • 2
Anđelina Džoli, Bred Pit Anđelina Džoli i Bred Pit; Foto: Image Press/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli (45) je spremna da ponudi dokaz o porodičnom nasilju na novom saslušanju suđenja u Los Anđelesu.

Naime, glumica je u prošlosti optužila svog bivšeg muža Breda Pita (57) da je bio nasilan prema njihovom sinu, tinejdžeru Medoksu, 2016. godine tokom leta u privatnom avionu, a izvori bliski Bredu su sve porekli u to vreme.

"The Sun" je potvrdio da je Anđelina popunila nove papire na sudu 12. marta ove godine i ponudila dokaz povodom navodnog nasilja u porodici.

Zvezda filma "Gospodin i gospođa Smit" nije nagovestila da li se pitanje "porodičnog nasilja" koje se pominje u dokumentima odnosi na njenog bivšeg supruga Breda Pita.

Majka šestoro dece - Medoksa (19), Zahare (16), Paksa (17), Šilo (14) i blizanaca Noksa i Vivijen (12) - takođe je ponudila "dokaz" u znak podrške svojoj maloletnoj deci koja će svedočiti na suđenju.

Zvezda filma "Grdana" podnela je zahtev za razvod od Breda u septembru 2016. godine, pozivajući se na nepomirljive razlike, posle dve godine braka i 12 godina provedenih zajedno.

Prema spisima Bred je navodno bio umešan u incident sa njihovim sinom Medoksom u privatnom avionu iste godine. Nakon pregleda papira, FBI i Odeljenje za decu i porodicu okruga Los Anđeles "očistili" su Breda i rekli da nije bilo nikakvog nedela.

Predstojeće suđenje Bredu i Anđelini je utvrđivanje starateljstva nad decom i podela imovine. Njihov razvod bio je veoma gadan, jer je Bred tražio zajedničko starateljstvo nad maloletnom decom, dok je njegova bivša Anđelina tražila da ima potpuno starateljstvo nad decom.

- Bredova velika želja u svemu tome je stvaranje neke vrste mira, kako za decu, tako i za njega i Anđelinu - rekao je izvor.

- Ova ružna situacija je predugo trajala i najveća mu je želja da se što više stvari reši van sudnice - rekao je izvor.

- Šta god da odluči sudija, oni će zajedno vaspitavati decu do kraja života. Spreman je da bude bolja osoba i pozitivan je znak to što provodi više vremena sa Anđelinom ponovo - rekao je izvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sam pao sam se ubio

    18. mart 2021 | 23:20

    Tako ti je to kada kasno shvatiš da si se oženio vešticom.

  • beast

    18. mart 2021 | 23:50

    Brate sta se blate, kvare utisak o kinematografiji koja je vredela nesto tih godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA