≫ 

Džej Lo i Aleks nakon iskrenog razgovora odlučili da ljubavi daju još jednu šansu: "Rade na vezi"

Problema im očigledno ne manjka, ali su nakon razgovora odlučili da porade na svojoj vezi

  • 1
Jennifer Lopez , Dženifer Lopez, Alex Rodriguez, Aleks Rodrigez Foto: Tanjug/AP

Pevačica Dženifer Lopez (51) i Aleks Rodrigez (45) odlučili su sa svojoj ljubavi daju još jednu šansu nakon što su porveli zajedno vikend u Dominikanskoj Republici.

Pevačica i bivši bejzbol igrač iskreno su razgovarali tokom vikenda koji su zajedno proveli u Dominikanskoj Republici, gde Dženifer snima novi film "Shotgun Wedding", a kako navode strani mediji, oni su doneli odluku da pokušaju da rade na problemima koje imaju u vezi.

- Proveli su nekoliko predivnih dana u Dominikanskoj Rerpublici. Nastavljaju da radie na vezi. Trenutno su u statusu quo. Zajedno su - rekao je izvor za Page Six.

Kada se pojavila informacija da su raskinuli, oni su demantoval te navode, a zbog izjave "da rade na nekim stvarima" još više su podgrejali glasine o problemima u vezi, ali da na sve načine pokušavaju da ih reše i prevaziđu.

Sve je netačno. Radimo na nekim stvarima - rekli su ranije američkim medijima u zajedničkoj izjavi Dženifer i Aleks.

Inače, glavni razlog njihovih problema, kako navode strani mediji, jeste rijaliti zvezda Medison Le Kroj (31) sa kojom je Aleks navodono prevario Dženifer. Međutim, slavni par je i ovo demantovao, ali je Medison tokom rijalitija iznela javno da je razmenjivala poruke sa Rodrigezom.

Podsetimo, par je zajedno kupio imanje na ostrvu Majami Star za 40 miliona dolara sa ogromnim bazenom bez ivica, vinskim podrumom, 10, spavaćih soba, 12 kupatila i pogledom na okean.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bas

    18. mart 2021 | 23:21

    Jedan skandalmajstorski par!Niko ni obicniji ni nikakviji!!!!!!!!!! Samo imaju pare i obožavaju popularnost,ništa. Ama baš NIŠTA drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA