Emili objavila slike s porođaja: Dirljivi momenti pali u drugi plan zbog komentara o njenom izgledu

Emili Ratajkovski je 8. marta ove godine rodila sina, a sada se na Instagramu pohvalila emotivnim momentima

  • 1
Emily Ratajkowski, Emili Rajtakovski Emili Ratajkovski; Foto: Profimedia/MediaPunch/BACKGRID/Backgrid USA

Američka manekenka poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (29) je pre nekoliko dana objavila vest na Instagramu da je na svet donela sina kojem je dala ime Silvester Apolo, a sada se pohvalila i fotografijama sa porođaja. 

Objavila je kolaž sa fotografijama, pa je napisala:

- Između porođaja i prvih trenutaka sa Slijem. Život! - napisala je Emili na Instagramu u opisu fotografija iz bolnice sa svojim prvim detetom.

- Silvester Apolo Bear pridružio nam se na zemaljskoj strani. Sli je stigao 8. marta 2021. na najlepše i najviše ljubavlju ispunjeno jutro u mom životu - napisala je manekenka pre nekoliko dana uz zajedničku fotografiju sa sinom na kojoj ga doji u obnaženom izdanju.

Usledile su čestitke, ali po mišljenju nekih fanova nije u redu što su dirljivi momenti pali u drugi plan, zbog masovnog komentarisanja njenog izlega tokom i nakon porođaja.

"Nije u tome poenta, zašto imate potrebu i sada da komentarišete kako izgleda?", zapitala se jedna devojka.

Inače, Silvester je muško ime nastalo od latinske reči "silvestris" što znači šumski, planinski čovek, u pojedinim zemaljama "silvester" je naziv i za novogodišnju noć.

- Kada suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon: "Čestitamo" je gotovo uvek: "Znate li šta želite?". Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas o tome obavestiti tada - napisala je Emili.

Podsetimo, manekenka je tokom trudnoće kao i pre nje često pozirala potpuno naga zbog čega su je mnogi kritikovali, ali kao i uvek, nije se obazirala na to.

Emili je od 2018. godine u braku s producentom Sebastijanom Berom Meklardom, a njemu ne smetaju njene golišave fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA