Farsa od raskida ili od veze? Džej Lo i Aleks uslikani nikad srećniji u Dominikanskoj Republici

Čini se da je slavni par prevazišao sve probleme u ljubavnoj vezi

  • 1
Jennifer Lopez , Dženifer Lopez, Alex Rodriguez, Aleks Rodrigez Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) i njen verenik Aleks Rodrigez (45) su, čini se, rešili sve ljubavne probleme i dali drugu šansu svojoj ljubavi.

Određeni broj fanova se neizmerno obradovao pomirenju, ali postoje i oni koji misle da je priča o raskidu bila samo marketinška fora, dok su treći stava da im je veza, zapravo, "veliko foliranje".

Naime, slavni par je uslikan u Dominikanskoj republici, gde je Aleks odleteo odmah nakon što je kao bomba odjeknula vest da su latino diva i bivši bejzbol igrač raskinuli.

Oni su i službeno prebrodili najveću krizu u vezi, što dokazuju nove fotografije na kojima se par ljubi, i na kojima je Dženifer veoma srećna.

Rodrigez je na put otišao kako bi posetio ljubav svog života dok ona snima film i kako bi radili na poboljšanju svoje veze, međutim, njihovi fanovi nisu sigurni da li se radi samo o šou za paparace ili je par zaista rešio svoje probleme.

Fotografi su ih uhvatili kako se ljube i provode kvalitetno vreme zajedno, gledajući u laptop i razgovarajući u ležernom izdanju.

Glasine kažu da se par suočavao s problemima koje nisu povezane s trećom stranom, iako raniji navodi medija kažu da je Rodrigez prevario Dženifer s rijaliti zvezdom Madison Lekroj (31) i da je to glavni razlog njihovog raskida.

Prema svemu sudeći, verenici su izgladili sve probleme, iako oni sami nikada nisu ni potvrdili priče da su raskinuli ili da je došlo do prevare.

Lekroj je u rijaliti emisiji "Southern Charm" otkrila da je pričala s Rodrigezom, odnosno da su razmenjivali poruke, koje nisu bile eksplicitnog sadržaja. U isto vreme dok par uživa na Dominikani, Madison uživa na Bahamima daleko od ljubavne drame.

Ona je sada uslikana na plaži, a zatim je u jednom trenutku pokazala svoje grudi dok je popravljala gornji deo kupaćeg kostima, što takođe nije promaklo paparacima.

Rijaliti zvezda se na Instagram storijima pohvalila da uživa na devojačkoj zabavi svoje prijateljice i da je upravo to razlog zbog kog je na Bahamima.

Američki mediji ipak tvrde da je Madison imala aferu s Aleksom i da ju je pre nekoliko meseci naterao da potpiše ugovor o poverljivosti.

- Znam da je potpisan taj ugovor, što zapravo ne mora ništa veliko da znači - izjavila je jedna takmičarka iz pomenutog šoua, u kom se Madison proslavila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TOLE

    19. mart 2021 | 15:19

    Pase joj njegova banana i sve mu oprasta, jadna su djeca sa ovakvim roditeljima, sta da oni nauce o zivotu za svoju buducnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA