Štikle, providne majčice, poze "da odlepiš": Vrele fotke najlepših žena sveta dok toče gorivo

Fotografije najlepših holivudskih glumica, Viktorijinih anđela i rijaliti zvezda dok toče gorivo na benzinskoj pumpi pogledajte u galeriji u tekstu

  • 4
Megan Foks, Ana Braga, Kim Kardašijan Megan, Ana i Kim; Foto: Profimedia

Ljudi često zaboravljaju da su poznate ličnosti na kraju dana samo prosečni ljudi. Baš kao i svi, slavne osobe rade svakodnevne stvari, poput točenja goriva na benzinskim pumpama.

Slika poznatih ličnosti koje rade "normalne" stvari nikada ne prestaju da zabavljaju fanove, jer samo na trenutak mogu da vide holivudske zvezde i najpoznatije manekenke današnjice bez šminke i jakih reflektora, i iskreno govoreći, tada mogu da vide da su poznate face - samo "obični" ljudi, doduše sa mnogo debljim novčanicima.

Naravno, mnoge poznate ličnosti ne sipaju same benzin, neke su čak zaboravile i kako se to radi.

Predstavljamo vam listu poznatih žena koje same toče gorivo i izgledaju fantastično dok to rade, a među njima su Adrijana Lima, Megan Foks, Kim Kardašijan i mnoge druge...

Sve fotografije holivudskih glumica, Viktorijinih anđela i rijaliti zvezda na benzinskoj pumpi pogledajte u našoj galeriji ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA