≫ 

Emili 10 dana nakon porođaja raskopčala pidžamu ispod koje nema ništa - nerealno dobro izgleda!

Manekenka je istakla bujne grudi i trbušnjake na stomaku

  • 2
Emily Ratajkowski, Emili Ratajkovski Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka, poreklom iz Poljske, Emili Ratajkovski (29), pre samo 10 dana, 8. marta, na svet je donela svoje prvo dete, a sada je pokazala kako izgleda njeno telo nakon prođaja.

Emili i njen suprug, producent Sebastijan Ber Meklard, dobili su sina, a pol bebe saznali su na prođanju, nasledniku su dali ime Silvester Apolo, a novopečena mama ima figuru kao i pre trudnoće.

Naime, Emili je objavila kadrove u pidžami, gornji deo je raskopčala tako da su u prvom planu bile njene bujne grudi, kao i trbušnjaci. Slavna mankenka nema ni gram viška, a svi su u čudu zbog izgleda njenog tela koje nimalo nije promenila trudnoća i prođaj.

"Da li je moguće da ovako izgledaš?", "Ženo, kao da nisi bila trudna", "Ovo nije realno! Nakon trudnoće i porođaja ravan stomak i trbušnjaci...", "Ne verujem da ovako dobro izgledaš", "Da nisam videla snimak mislila bih da je fotošop", "Brtalno dobro izgldaš", neki su od komentara.

Podsetimo, Emili je i pre nekoliko dana objavila fotografije sa porođaja koje su izazvale brojne rekcije i komentare, pa su fanovi pisali su nije u redu što su dirljivi momenti pali u drugi plan, zbog masovnog komentarisanja njenog izlega tokom i nakon porođaja.

Inače, manekenka je tokom trudnoće kao i pre nje često pozirala potpuno naga zbog čega su je mnogi kritikovali, ali kao i uvek, ona se nije se obazirala na to. Sa Sebastijanom je u braku od 2018. godine, a ni njemu ne smetaju manekenkine fotografije na kojima je naga.

Kako izgleda Emili nakon prođaja, ako i još neke provokativne karove novopčene mame, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da, da..

    20. mart 2021 | 00:20

    Kako da ne! Jedino ako je imala surogat majku..ovo je fotka pre trudnoce il na samom pocetku..

  • Ma Važi

    20. mart 2021 | 07:26

    Fotošop pršti na sve strane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA