≫ 

Jezive tvrdnje Hamerove bivše: "Silovao me je četiri sata, mojom glavom je udarao u zid..."

- Armi Hamer me je silovao četiri sata u Los Anđelesu, te je pritom nekoliko puta mojom glavom udario u zid, pri čemu sam zadobila ozbiljne povrede na licu - rekla je glumica

  • 8
Armie Hammer, Armi Hamer Armi Hamer / Foto: Shutterstock

Američki glumac Armi Hamer (34) optužen je za silovanje i zlostavljanje bivše devojke Efi (24), koja nije želela da otkrije prvi identitet.

Ona je sada iznela nove optužbe na račun glumca rekavši da ju je psihički, emocionalno i seksualno zlostavljao tokom njihove turbulentne veze koja je trajala četiri godine s prekidima, a to vreme Hamer je bio oženjen. Efi je iznela i detalje užasa koji je navodno doživela.

- 24. aprila 2017. godine, Armi Hamer me je silovao četiri sata u Los Anđelesu, te je pritom nekoliko puta mojom glavom udario u zid, pri čemu sam zadobila ozbiljne povrede na licu. Takođe je u još nekoliko navrata bio nasilan prema meni, bez mog pristanka. Na primer, udarao mi je stopala što me je jako bolelo, te kasnije nedeljama nisam mogla da hodam - rekla je ona i dodala:

- Tokom četverosatnog silovanja pokušala sam da pobegnem, ali nije mi dopustio. Mislila sam da će me ubiti, a zatim je otišao ne brinući se za moje zdravlje. Nakon napada živela sam u strahu od njega i pokušavala da shvaatim njegove postupke kao nastrani oblik ljubavi. Sada shvatam da mi je naneo teške psihičke traume na više načina.

Armijev advokat je negirao optužbe za silovanje, uz objašnjenje da je njihova veza bila u potpunosti sporazumna, koja je podrazumevala prethodne dogovore i uzajamno donošenje odluka.

Od samog početka svaki odnos koji je gospodin Hamer imao s Efi odvijao se u potpunosti uz obostrani pristanak pre samog čina. O svemu su razgovarali i dogovarali se. Efino privlačenje pažnje i odluka o tome da istupi na ovaj način zapravo će samo umanjiti mogućnost pravim žrtvama nasilja da pravda bude zadovoljena - rekao je advokat i dodao kako je upravo Efi bila ta koja je od Hamera tražila da vodi malo grublju igru, na šta on nije bio spreman.

No Hameru ovo nije prva optužba za zlostavljanje.

Glumac se nedavno našao u sred skandala, i to nakon što su na društvenim mrežama procurile njegove šokantne poruke koje je slao mnogobrojnim ženama, a koje su nedavno odlučile da plasiraju sve u javnost.

Poruke koje je 34-godišnji Armi navodno slao objavljene su na Instagram profilu pod nazivom "House of Effie", a sada je jasno da su najverovatnije povezane sa ženom koja je sada istupila u javnost i sadrže njegove uznemirujuće želje, poruke o silovanju i kanibalizmu.

Navodi se da je poruke slao u razdoblju između 2016. i 2020. godine kada je bio u braku sa Elizabet Čejmbers (38), s kojom ima dvoje dece.

Pre Efi o svemu su javno progovorile još dve njegove bivše - Pejdž Lorence (23) i Kortni Vučković (30), obe zgrožene Hamerovim preferencijama - Pejdž je žigosao, a Kortni je predlagao da je ispeče na roštilju i pojede.

Rekao je da želi da mi slomi rebro , da ga ispeče, pa proždere. To je bilo je**no čudno - rekla je Kortni.

On voli ideju da ima kožu i meso pod zubima - dodala je Kortni.

Hamer je u međuvremenu utočište potražio na Kajmanskim ostrvima gde boravi s bivšom suprugom i njihovo dvoje dece, a ona je nedavno komentarisala ovakve priče.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 2+2=4

    20. mart 2021 | 11:03

    Klasična osveta ostavljene žene. Silovanje se dešava jednom i to se prijavi policiji, a ako se ponovo vratiš 'silovatelju' znači da silovanja nije bilo ni prvi put. Tako i ove naše što su silovane 27 puta i to isključivo petkom.

  • Ooo

    20. mart 2021 | 10:51

    A sta si čekala skoro 5 godina?

  • Mix

    20. mart 2021 | 12:37

    A koje su opcije da se muskarci odbrane od ovakvin oportunistkinja? Ovde se verovatno radi o nedostatku novca doticne. Aj sad dokazi nesto posle 5 godina. Važi Podrska glumcy!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA