≫ 

Verila se nevaljala Diznijeva zvezda! Blještavi dijamant na njenoj ruci "bode" oči

Bela i Bendžamin u vezi su od 2019. godine

  • 0
Bella Thorne Bela Torn; Foto: Instagram/bellathorne

Glumica i bivša Diznijeva zvezda Bela Torn (23) verila se sa italijanskim pevačem Bendžaminom Maskolom (27), a tom prilikom glumica je pokazala dijamatski prsten na ruci.

- Rekla je da! - napisao je pevač u opisu fotografija na kojima poziraaju on i Bela dok se ljube, a na ruci popularne glumice blješti dijamanstski prsten.

Na objavljenim fotografijama vidi se da su Beli oči pune suza, pa mnogi komentarišu da ju je Bendžamin prosidbom iznenadio, te da je bilo suza radosnica.

Inače, nakon što je Bela raskinula dvogodišnju romansu sa reperom Mod Sanom (33), 2019. godine uplovila je u vezi sa Bendžaminom, a na samom početku nije nije pretpostavljao da će njihova veza postati ozbiljna.

Maskolo je veoma poznat pevač u Italiji i deo je muzičke grupe "Benji&Fede". On i Federiko Rosi su oformili dečački bend u Italiji 2010. godine i potpisali su ugovor sa "Warner Music Italy". Osvojili su "MTV Europe Music Award" za najboljeg italijanskog izvođača.

Bendžamin je san žena širom sveta zbog svog isklesanog tela, brojnih tetovaža, plavih očiju i prelepog osmeha. Kosu farba u plavo, a na grudima ima tetovažu na kojoj piše "93" što je oznaka godine kada se rodio.

Inače, poznato je da Bela ne odstranjuje dlake ispod pazuha, pa je zbog toga na meti kritika mnogih.

Video: Ova devojka zaradi 65.000 dolara po jednoj fotografiji na Instagramu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA