"Milijarderka, a moli fanove da plate medicinske troškove": Kajli se oglasila nakon žestokog napada

Najmlađa milijarderka na svetu se našla na meti kritika nakon što je na svom Instagramu pozvala ljude da doniraju novac za operaciju bivšeg saradnika

  • 3
Kajli Džener Kajli Džener; Foto: Instagram/kyliejenner

Bogata rijaliti zvezda Kajli Džener (23) se našla na udaru kritika javnosti ovog vikenda nakon što je na svom Instagram Storiju pozvala svoje fanove da plate lečenje njenom šminkeru Semu Raudu, koji je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću.

Naime, Kajli je želela da ohrabri svoje pratioce da pomognu u finansiranju medicinskih računa šminkera, a onda je izazvala bes javnosti kada je istog dana pozajmila svoj privatni avion starijoj sestri Kendal, da hitno otputuje u Njujork.

Troškovi leta od Los Anđelesa do Njujorka i nazad u privatnom avionu u istom danu su procenjeni na oko 50.000 dolara, a onda su krenuli brojni komentari na Tviteru.

"Možda je mogla da ostane kod kuće i umesto da otputuje da donira novac Semu", "Zašto Kajli Džener traži donacije za finansiranje operacije svog šminkera kada je milijarderka?", "Milijarderka, a moli fanove da plate medicinske troškove", "Da sam bogata kao Kajli Džener, ne bih tražila od ljudi na internetu da doniraju novac za operaciju mozga najboljeg prijatelja, ali valjda smo svi drugačiji", glasili su negativni komentari na Tviteru, a zatim se oglasila Kajli.

- Mislim da je bitno da razjasnim ove lažne optužbe da sam tražila novac od fanova i da ja ne želim da platim medicinski račun svog šminkera - započela je Kajli na Instagram Storiju.

- Sem nije moj šminker i nažalost mi više nemamo lični odnos, ali radila sam sa njim pre nekoliko godina i mislim da je duša od čoveka. Videla sam objavu moje trenutne šminkerke i prijateljice Arijel o Semovoj saobraćajnoj nesreći i "Go Fund Me" račun njegove porodice i odmah sam zvala Arijel da vidim šta mu se dogodilo - dodala je Kajli.

- Nakon što sam čula više detalja, posetila sam njegov "Go Fund Me" račun čiji je cilj bio prikupljanje 10.000 dolara. U tom trenutku oni su već prikupili 6.000 dolara i ja sam dodala još 5.000 kako bih pokrila njihov cilj - koji je bio 10.000 - dodala je rijaliti zvezda.

- Objavila sam sve na Storiju kako bih podigla svest o tome šta se dogodilo, u slučaju da još neko želi da donira. Ne znam kako je sve postalo ovako uvrnuto, ali Semova porodica se oglasila preko Arijel i oni su veoma zahvalni zbog svih donacija, molitivi i ljubavi prema Semu - dodala je Kajli.

- Svako ko me poznaje zna da sve što radim, radim od srca i trudim se da pomognem kad god mogu - zaključila je Kajli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TOLE

    24. mart 2021 | 16:24

    Moze dobit samo bananu, dal bio ili drugu vrstu, zavisi od nje.

  • Mihajlo

    24. mart 2021 | 18:59

    Ona je milijarderka kolko i ja ili likusa neće da troši pare na nebitne stvari

  • Nina

    24. mart 2021 | 18:49

    Preće biti polali likuša nego tzv milijatderka 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA