Glumac serije "Izgubljeni" borio se s viškom kilograma: Prvi put uslikan u javnosti nakon dve godine

Dugo se borio s viškom kilograma nakon čega je nastao iz javnosti

  • 2
Jorge Garcia Horhe Garsija; Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

Američki glumac i komičar Horhe Garsija (47), koji se proslavio ulogom Huga Harlija Rejesa u seriji "Izgubljeni" uslikan je u javnosti prvi put nakon dve godine.

Naime, paparaci su ga slikali dok je sa svojom suprugom Rebekom Brdsal obavljao dnevne zadatke u Los Anđelesu, a sve fotografije možete pogledati OVDE.

Pre nego što je nestao iz javnosti, glumac je punio medijske naslove svojom uzaludnom borbom s viškom kilograma. Iako je, nakon što su mu to doktori savetovali iz zdravstvenih razloga, uspeo da izgubi čak 45 kilograma, nije mu dugo trebalo da ih vrati, a njegove nove fotografije potvrđuju da i dalje vodi istu bitku.

- Mogu sebi da priuštim da ne živim na rumu i buritosima i da se bolje brinem o sebi - komentarisao je Garsija svoj gubitak kilograma za časopis "Maxim" 2006. godine

- Mnogi su se čudili i kako moj lik nije uspeo da smrša dok je bio zaglavljen na pustom ostrvu - dodao je, referišući na svoju ulogu u seriji "Izgubljeni".

Još jednu značajnu ulogu ostvario je u seriji "Hawaii Five-0" na čijem setu je upoznao svoju suprugu, a venčali su se 2019. godine nakon šest godina veze. Iste godine je napustio snimanje serije, nakon čega je nestao iz javnosti.

Poslednji put se na crvenom tepihu pojavio u septembru 2018. godine, na proslavi 50. godišnjice serije "Magnum P.I.".

Pre toga se pisalo kako mu zbog debljine preti dijabetes i srčane bolesti što je zabrinjavalo njegove bližnje.

- Horhe je jedna od najboljih i najnježnijih duša koje sam upoznao i samo treba da smrša kako bi ostao zdrav. Niko ne želi da mu se dogodi nešto loše - rekao je njegov blizak prijatelj.

Inače, i nedavno preminula glumica Mira Furlan se takođe pojavljuje u popularnoj seriji "Izgubljeni", koju su pratili gledaoci sa naših prostora, a tamo tumači ulogu Danijel Ruso, koja je već godina izgubljena na pustom ostrvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA