≫ 

Ništa od pomirenja: Kardašijanka uživa u ljubavi s muzičarem, Skot "uhvaćen" sa novom cicom

Iako su fanovi navijali da se rijaliti-zvezde Skot Disik i Kortni Kardašijan pomire, oni su ipak krenuli dalje svojim putem i započeli vezu sa novim partnerima

  • 0
Scott Disick, Amelia Hamlin, Kourtney Kardashian, Travis Barker Skot Disik i Amelija Hamlin; Kortni Kardašijan i Travis Barker; Foto: Profimedia/SPOT/BACKGRID/Backgrid USA , Profimedia/ShotbyNYP /BACKGRID/Backgrid USA

Ćerka američkih glumaca Lise Rine (57) i Harija Hamlina (69), Amelija Hamlin (19) je uslikana sa rijaliti-zvezdom i bivšim partnerom Kortni Kradašijan (40), Skotom Disikom (37) u šopingu u zapadnom delu Holivuda.

Naime, 19-godišnjakinja je uslikana kako se drži za ruke sa 18 godina starijim dečkom, samo par meseci nakon što je Skot raskinuo trogodišnju vezu sa ćerkom Lajonela Ričija, Sofijom Riči (22).

Iako su fanovi navijali da se posle raskida sa Sofijom Skot pomiri sa Kortni Kardašijan, s kojom ima troje dece, on to jeste pokušao, ali ga je Kardašijanka očigledno odbila i uplovila u romansu sa bubnjarem Travisom Barkerom (45).

Ona je samo dan ranije uslikana uslikana sa Bejkerom ispred restorana "Nobu" u Los Anđelesu, a i oni su se držali za ruke.

Čini se da od pomirenja bivših u narednom periodu nema ništa, s obzirom da su oboje uplovili u romanse u kojima su veoma zaljubljeni u svoje nove partnere.

Podsetimo, Kortni je nedavno potvrdila svoju vezu sa bubnjarem Travisom na društvenim mrežama.

Ona je tada objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se drži za ruke sa Barkerom i tako je ozvaničila svoju vezu pred milionima fanovima. 

Novopečeni ljubavni par je pre nekoliko nedelja otišao u Palm Springs u Kaliforniji, gde njena majka Kris Džener ima kuću (65).

- Zajedno su u Palm Springsu, izlaze oko mesec-dva dana. Dugo su bili prijatelji, ali postalo je romantično. Trevisu se ona sviđa već neko vreme - rekao je nedavno izvor blizak rijaliti-zvezdi za magazin "People".

S druge strane, o vezi Skota i Amelije se ne zna puno, sem što su nedavno išli u razgledanje skupocene vile koja košta 115 miliona dolara, a nije poznato da li planiraju zajedno da žive. Takođe, njihova veza je naišla na velike kritike zbog velike razlike u godinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA