Kim "puca" od sreće nakon razlaza od Kanjea: Nikad lepša, a i dalje joj svi zumiraju čudnu zadnjicu

"Neverovatno koliko je lepa", "S godinama sve lepša", "Ova žena je dokaz da godine mogu dobro da ti stoje", "Neverovatnom energijom isijava", "Zauvek predivna Kim", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija Kim Kardašijan

  • 0
Kim Kardašijan Kim Kardašijan; Foto: Instagram-kimkardashian

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (40) je uslikana prilikom dolaska na jedan poslovni sastanak u Los Anđelesu, a tom prilikom je bila veoma vesela i srećna, uprkos činjenici da se trenutno razvodi od repera Kanjea Vesta (43).

Naime, slavna starleta je uslikana u sivoj odevnoj kombinaciji koja se slaže sa bojom njenog "Majbah" Mercedesa u kom je stigla i bojom njenog nakita.

Ona je na sastanak stigla u pratnji njenog frizera i zgodnog nepoznatog muškarca, a sve vreme je sijala od sreće i rado je pozirala ispred fotoobjektiva paparaca.

Sarleta je tom prilikom nosila kožne pantalone sa zmijskim dezenom, sivi top ispod kog nije nosila brushalter i bež sandale na štiklu.

U ruci je nosila metalik sivu tašnicu, koja se slaže sa bojom njenog automobila. Dugu kosu je uvila i pustila niz leđa, dok je oko vrata imala nekoliko ogrlica. Kao i uvek Kim je bila besprekorno našminkana, a fanovi se pitaju da li je njena sreća samo predstava za javnost ili se zaista tako dobro oseća u sred razvoda.

Podsetimo, Kim je nedavno potpisala papire za razvod od slavnog repera, koji ju je prošle godine nekoliko puta javno ponizio tokom svoje bipolarne epizode.

Kim je tada prešla preko svega i navodno oprostila mužu, ali čini se da situacija nije bila toliko jednostavna i da starleta nije zaboravila koju neprijatnost joj je otac njeno četvoro dece priredio tokom svoje predsedničke kampanje, kada je javno rekao da ga je Kim prevarila i da je želela da abortira svoje prvo dete. 

Kanje je tom prilikom i zaplakao, a onda je izvređao i svoju taštu, pa su mu Kardašijanke sve zapamtile i Kim se razvodi od njega posle 7 godina braka i uprkos njegovom bogatstvu koje ove godine vredi 6,6 milijardi dolara. 

"Neverovatno koliko je lepa", "S godinama sve lepša", "Ova žena je dokaz da godine mogu dobro da ti stoje", "Neverovatnom energijom isijava", "Zauvek predivna Kim", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija koje možete pogledati u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA