≫ 

Ma, šta joj znači jedna vila? Sandra Bulok kupila 3 luksuzne nekretnine, iskeširala čak 16.500.000 $

Slavna glumica je nedavno potrošila silne novce na nekretnine - dve u Malibuu i jednu na Beverli Hilsu

  • 6
Sandra Bulok Sandra Bulok; Foto: Profimedia/Alamy

Američka glumica i producentkinja Sandra Bulok (56) je nedavno potrošila 16,5 miliona dolara na tri nekretnine u Malibuu i na Beverli Hilsu u Kaliforniji.

Naime, jedna od nekretnina nalazi se u brdima, dok su druge dve u prvom redu do okeana. Sandra je prvo kupila luksuzni dom u prestižnom delu Malibua za 8,5 miliona dolara, gde ima stražara 24 časa dnevno i prva komšinica joj je koleginica Hale Beri.

Kuća na obali se prostire na 343 m2, ima četiri spavaće sobe i četiri kupatila. Dnevna soba je otvorena, svetla i prostrana i ima fantastičan pogled na okean i plažu.

Bulok je zatim kupila još jednu nekretninu u Malibuu za 5,3 miliona dolara takođe sa pogledom na okean, koja je samo par vrata udaljena od prve nekretnine. Druga nekretnina se prostire na 120 m2 i ima dve spavaće sobe, dnevnu sobu i dva kupatila.

Poslednje što je slavna glumica kupila jeste bungalov u planinama iznad Beverli Hilsa za 2,7 miliona dolara.

Sagrađen je 1946. godine i nedavno renoviran. Prostire se na 260 m2 ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Dnevna soba je prostrana i ima visoke plafone, u kući se nalazi i biblioteka, a u dvorištu bazen sa vodopadom.

Zvezda filma "Brzina" sada poseduje oko 17 nekretnina širom Sjedinjenih Američkih Država uključujući i vilu u Teksasu koja gleda na jezero, kao i kuću u Njujorku i Nju Orleansu.

Video: Bojana Rodić snimila deo imanja i vile Mirka Šijana u Surčinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda Sandra

    24. mart 2021 | 18:57

    Bravo,sper glumica. Zasluzila je. Ako ovi nasi kafanski pevaci sabani imaju po nekoliko,a sto ne bi ona skolovana zvezda,umetnica talentovana

  • Putin R.S

    24. mart 2021 | 19:43

    Prelepa zena.

  • Mara

    24. mart 2021 | 22:44

    E ovo je gospodjetina❣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA