≫ 

Za Bibera kažu da je "pokretni crtež", a svaka tetovaža na njegovom telu ima posebnu priču

Džastin je poznat kao ljubitelj tetovaža o kojima je prvi put javno progovorio

  • 0
Justin Bieber, Džastin Biber Foto: Tanjug/AP

Pevač Dažstin Biber poznat je kao ljubitelj tetovaža, pa ne čudi što je "išaran" po celom telu, a ako se neko pitao šta on to sve ima na sebi i koje je značenje njegovih "crteža", Dažstin je otkrio sve o svojim, do sada tajanstvenim, tetovažama.

Džastin je naziv svog četvrtog albuma "Purpose" istetovirao na grudnom košu. Na njegovom vratu može se videti violinski ključ, a na desnoj ruci japanski znak koji simbolizuje muziku. Ipak, iako Džastinove tetovaže ukazuju na muzičku karijeru koja se neprestano razvijala i još uvijek se razvija, iza njih stoji i sentimentalno značenje.

- Tetovaže imaju veliku ulogu u mom razvoju, kao osobe i kao umetnika. Medved, predstavlja odmor. Medveda svi vide kao jaku životinju, ali ipak mora spavati zimski san, što je jako važno. Ljudi često zaboravljaju na odmor, koji je potreban svima, i nastavljaju da rade bez njega što ih na kraju može iscrpeti - rekao je Biber.

- Tetovažom želim želim da pokažem da bi trebalo da budemo hrabri i jak baš poput lava - objasnio je Džastin za Vogue svoju tetovažu u levom gornjem delu njegovih grudi.

Dažstin na vratu ima istetoviranu pticu koja ga podseća na Boga, a takođe ima istetoviran krst na sredini grudi kao simbol vere.

- Pticu mi je istetovirao Dr. Woo, a ona me podseća na dar od Boga, da mogu "preleteti" sve probleme ovog života i uvek se jednostavno nalaziti iznad - rekao je pevač.

- Krst koji mi je istetoviran na sredini prsa simbolizira moju veru i podseća me na sve ono što je Isus napravio kako bi otkupio čovekove grehe - zključio je pevač.

Kako izgledaju neke Biberove tetovaže, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA