Albanka uvukla bikini, okrenula pozadinu i bezobrazno pozirala nikad bliže kameri

Slavna pevačica pokazala svoje telo u minijaturnom roze bikiniju, a u prvom planu je bila njena bujna zadnjica

  • 6
Rita Ora Rita Ora; Foto: Instagram/ritaora

Britanska pevačica poreklom iz Londona Rita Ora (30) je objavila novu provokativnu fotografiju u roze kupaćem kostimu, u kom je pokazala baš sve obline.

Naime, slavna pevačica je objavila fotografiju na kojoj je pokazala svoje telo u minijaturnom bikiniju, a u prvom planu je bila njena bujna zadnjica.

Rita je nosila i naočare za sunce sa roze okvirom, kao i brojne narukvice, a mogu se primetiti i njene tetovaže koje ima na rebrima.

Njene golišave fotke s plaže brzo su obišle svet, a zbog pogleda na njeno telo mnogi su zaboravili na skandal kojim je pred kraj prošle godine razbesnela javnost.

"Prezgodna", "Vau kakva guza", "Mogu da ti skinem pesak?", "Brutalna si", "I nije nešto", "Ne znam zašto pišete da ima obline kada je mršava", "Plavuše se bolje zabavljaju", glasili su komentari obožavatelja i može se videti da imaju podeljeno mišljenje oko njenog izgleda.

Inače, Rita je usred pandemije korona virusa organizovala rođendansku žurku u jednom restoranu u Londonu, a vlasniku restorana je navodno ponudila 5000 funti kako bi prekršio zaštitne mere koje su propisane. Na žurki je bilo 30-ak gostiju, među kojima je bila i manekenka Kara Delevinj.


Pevačica je prvo otputovala u Egipat gde je imala nastup u jednom hotelu s pet zvezdica, a nakon povratka u Veliku Britaniju, umesto da bude u izolaciji, pevačica je priredila tajnu rođendansku žurku, pa su komšije pozvale policiju.

Takođe, ona i njena koleginica Dua Lipa su prošle godine insistirale da kompanija "Apple" treba da stavi Kosovo na mapu čime su izazvale bes mnogih pratilaca sa Balkana na Instagramu.

Osim toga, one su leskovački ajvar okarakterisale kao albansko nacionalno jelo, čime su još više postale odbojne fanovima sa ovih prostora.

No uprkos svim skandalima, mnogi kažu da je neosporan talenat ove pevačice i poželeli su joj da se ne meša u politička pitanja, kao i da bude savesna i odgovorna za vreme pandemije korona virusa. Fotografije Rite Ore možete pogledati u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA