≫ 

Edi Marfi se baškari u vili koja ima čak 17 kupatila: Iz jednog razloga to je sasvim opravdano

- Oduvek sam bio svestan da imam veoma šarmantan život pun obilja. Dolazim iz Bruklina, gde smo jeli samo sos - rekao je Edi Marfi jednom prilikom, a danas poseduje nekretnine koje se ne mogu pobrojati

  • 2
Eddie Murphy, Edi Marfi Edi Marfi; Foto: Profimedia/AdMedia

Drugi nastavak filma "Coming 2 America" stiže u bisokope ove godine, a film obuhvata dva sveta - luksuzno kraljevsko imanje Zamunda (koje mnogo liči na kuću poznatog komičara u pravom životu) i uobičajeni život princa Akima, koga igra Edi Marfi (59), u Kvinsu u Njujorku.

Naime, slavni Marfi koji je odrastao u Bruklinu se proslavio kao komičar i glumac u brojnim filmovima, a sada uživa u luksuznoj vili na Beverli Hilsu koja vredi 20 miliona dolara.

Zvezda filma "Policajac sa Beverli Hilsa" živi sa porodicom u ogromnoj vili koja je izgrađena po meri, a uživa i u drugim nekretninama koje poseduje, uključujući i privatno ostrvo na Bahamima koje vredi 15 miliona dolara.

Edijeva vila u kojoj živi je izgrađena 2003. godine i ima 10 spavaćih soba, 17 kupatila, ogromnu biblioteku i prostire se na 1.727 m2. U dvorištu se nalazi teren za tenis, ogroman bazen, sauna, zatvorena garaža za 4 automobila i mesto za roštiljanje.

Vilu okružuje 3,7 hektara zemlje, a na tom mestu je dobio svoje najmlađe troje od desetoro dece. Kada se u obzir uzme ta činjenica, onda i ne čudi što im je potrebno čak 17 kupatila.

- Oduvek sam bio svestan da imam veoma šarmantan život pun obilja. Dolazim iz Bruklina, gde smo jeli samo sos - rekao je Edi jednom prilikom.

Kao mlad je imao težak život, a njegov otac je ubijen 1969. godine, pa se Edi preselio sa svojom majkom kod očuha u kuću na Long Ajlendu. Njegova majka se ubrzo razbolela, a Edi je sve više radio na svojoj karijeri.

Kada je premijerno prikazan prvi deo filma "Coming to America" 1988. godine Edi se odmah obogatio pa je kupio vilu od pevačice Šer za 5,9 miliona dolara. Vila je u marokanskom stilu, ima 11 spavaćih soba, 17 kupatila i gostinjsku kuću.

On je u prošlosti posedovao mnoge nekretnine na raznim lokacijama, a izdvaja se farma na Klov Hilu i vila u Granit Beju.

Naime, Marfi je tokom braka sa bivšom ženom Nikol Marfi kupio vilu u Granit Beju sa 10 spavaćih soba i 7 kupatila za nepoznatu sumu novca 1998. godine.

U to vreme oni su dobili ćerke Zola Ajvi (21) i Belu Zahru (19), koje će glumiti u drugom delu pomenutog filma koji izlazi ove godine i očekuju se da će odmah postati zvezde kao i njihov otac pre 33 godine kada je prvi deo filma izašao.

Sve fotografije Marfijevih nekretnina koje trenutno poseduje ili je posedovao u prošlosti pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Prodaje se čuvena luksuzna kuća mafijaša u kojoj su nekada štekani dijamanti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA