Odbijen zahtev Džonija Depa da se ponovi suđenje o kojem je brujao svet: Advokati se pobunili

- Dokazi izneseni na prošlonedeljnom saslušanju pokazuju da postoje jasni i objektivni razlozi za dovođenje u pitanje odluke koja je doneta u Velikoj Britaniji - rekla je Depova advokatica Džoel Rič

  • 0
Džoni Dep, Amber Heard Džoni i Amber / Foto: Tanjug/AP

Američkom glumcu Džoniju Depu (57) je uskraćena šansa za ponovljanje suđenja u Velikoj Britaniji, nakon što je izgubio spor prošle godine.

Naime, Dep je još u decembru 2020. godine zatražio da se ponovi suđenje povodom njegove tužbe protiv britanskog tabloida "The Sun" zbog članka u kom je nazvan "nasilnikom u porodici", nakon navoda njegove bivše žene Amber Herd da je bila žrtva nasilnika, a sud je tada potvrdio da je ta tvrdnja "u osnovi tačna".

Sudija je danas odbio ponovljeno suđenje, a Depovi advokati su izdali saopštenje:

- Dokazi izneseni na prošlonedeljnom saslušanju pokazuju da postoje jasni i objektivni razlozi za dovođenje u pitanje odluke koja je doneta u Velikoj Britaniji - rekla je Džoel Rič.

- Gospodin Dep se raduje iznošenju kompletnih, neoborvih dokaza istine na suđenju u Sjedinjenim Američkim Državama protiv Amber Herd gde će ona morati da pruži potpunu istinu - dodala je Džoel.

Podsetimo, glumac je nedavno navodno optužio svoju bivšu suprugu da je zadržala veći deo novca od 7 miliona dolara koje je dobila u nagodbi za razvod, umesto da ih da u dobrotvorne svrhe kao što je obećala.

Amber se 2016. godine razvela od glumca od kog je dobila ogromnu sumu novaca, a obećala je da će ga donirati podjednako Dečijoj bolnici u Los Anđelesu i Američkoj uniji građanskih sloboda.

Međutim, Depovi advokati navodno su kontaktirali dve organizacije tokom poslednjih godinu dana kako bi saznali da li je Amber donirala novac. Dečija bolnica nije otkrila koliko novca je dobila od Amber, a "Dejli Mejl" piše da su dobili samo 100.000 dolara.

- Kao što je opisano u zabrani prilaska i nagodbi za razvod, novac za mene lično nije igrao nikakvu ulogu i nikada je nije imao, osim u meri u kojoj bih ga mogla donirati u dobrotvorne svrhe i nadam se da ću, čineći to, pomoći onima manje sposobnima, da se brane - rekla je Amber 2016. godine nakon razvoda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA