≫ 

Prijanki hirurg greškom promenio lice: Bila je očajna, ali je nakon toga dobila titulu najlepše žene

- Stidljiva? Nikad čula za to. Sa sve 19 godina - napisala je Prijanka Čopra u opisu fotografije iz prošlosti na kojoj joj nos izgleda dosta drugačije nego sad

  • 0
Priyanka Chopra Prijanka Čopra; Foto: Profimedia

Indijska i holivudska glumica Prijanka Čopra (38) često se nalazi na listama najlepših glumica, a u poslednjih nekoliko godina privlači pažnju svojim brakom s 10 godina mlađim pevačem Nikom Džonasom.

Naime, bivša mis sveta često objavljuje fotografije na Instagramu i u retkim prilikama se priseti mlađih dana.

Ona je sada objavila fotografiju u belim pantalonama i belom kupaćem kostimu, na kojoj je istakla uzak struk i lep dekolte, a onda je napisala:

- Stidljiva? Nikad čula za to. Sa sve 19 godina - napisala je Prijanka uz do sada nikada viđenu sliku.

Na fotografiji njeno lice izgleda dosta drugačije nego sada. Može se videti da je imala operaciju nosa, a Čopra je u svojim novim memoarima "Unfinished" objasnila da je na to bila prisiljena jer je imala polipe.

Pratioce je začudila fotografija glumice iz mladosti, ali nisu je kritikovali nego je prikupila više od 1,7 miliona lajkova. Prijanka, koju na Instagramu prati više 61,4 miliona ljudi, je nakon zahvata doživljavala osude javnosti dok je učestvovala na izborima lepote, pogotovo 2000-ih kad je odnela titulu Mis sveta. Tada su joj dali nadimak Plastična Čopra.

Glumica je u memoarima objasnila da je operacija nosa trebalo da bude rutinska, ali nažalost nije tako ispalo. Hirurg joj je slučajno uništio deo koji se naziva most nosa i on se potom srušio. Reč je o spoju dve kosti i Prijanka kaže da je bila užasnuta rezultatom zahvata.

- Moj originalni nos je nestao. Moje lice je izgledalo potpuno drugačije. To nisam bila ja - napisala je u knjizi Čopra koja je tada zbog svog izgleda izgubila uloge u dva filma.

Ona je u knjizi progovorila i o šokantnim detaljima iz prošlosti i rekla da su je određeni ljudi ubeđivali da se podvrgne plastičnim operacijama, kako bi uspela u svetu glume.

Prva osoba sa kojom se srela u filmskoj industriji joj je predložila da treba da ugradi silikone u grudi i da popravi svoje "proporcije", s čime se tada složio njen tadašnji menadžer.

Ubrzo zatim je otpustila svog menadžera, a iako se nije podvrgla pomenutim operacijama uspela je u Holivudu.

- To je toliko "normalizovano" u industriji danas - zaključila je glumica koja je već 3 godine u braku sa Nikom Džonasom (28) iz benda "The Jonas Brothers".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA