Kad dve Kardašijanke i najmlađa milijarderka pokažu obline, niko ne može da im stane na crtu

"Prezgodne", "Anđeli s neba", "Uh nije mi dobro zbog ovakvih slika", "Gorite", "Ne zna se koja je zgodnija", glasili su komentari nakon nove fotografije na kojoj su 3 starlete

  • 1
porodica sestre Kardašijanke Kloi, Kortni, Kim, Kris i Kajli; Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Najpopularnije sestre Kim (40), Kajli (23) i Kortni (41) su ovih dana "zapalile" društvene mreže kada su objavile fotografiju na kojoj poziraju u minijaturnim bikinijima u kojima su istakle svoja zanosna tela.

Naime, slavne sestre su pozirale na suncu u kupaćim kostimima u braon nijansama, a može se primetiti da sve tri sestre bez obzira na razliku u godinama izgledaju fantastično.

Sve tri su istakle svoj savršeno ravan stomak, uzak struk i bujne grudi, a na fotografiji se vidi da rijaliti zvezde upijaju sunčeve zrake dok se iza njih nalaze visoke palme.

Nije poznato koja je tačno lokacija na kojoj se slavna porodica uslikala, a vidi se da je u pitanju neka tropska destinacija na kojoj je trenutno leto.

"Prezgodne", "Anđeli s neba", "Uh nije mi dobro zbog ovakvih slika", "Gorite", "Ne zna se koja je zgodnija", glasili su komentari nakon nove fotografije na kojoj su dve Kardašijanke i najmlađa milijarderka na svetu.

Čini se da su starlete "pobegle" iz Los Anđelesa kako bi izbegle dramu jer se Kim trenutno razvodi od svog supruga, američkog repera Kanjea Vesta (43).


Podsetimo, Kim je nedavno potpisala papire za razvod od slavnog repera, koji ju je prošle godine nekoliko puta javno ponizio tokom svoje bipolarne epizode.

Kim je tada prešla preko svega i navodno oprostila mužu, ali čini se da situacija nije bila toliko jednostavna i da starleta nije zaboravila koju neprijatnost joj je otac njeno četvoro dece priredio tokom svoje predsedničke kampanje, kada je javno rekao da ga je Kim prevarila i da je želela da abortira svoje prvo dete. 

Kanje je tom prilikom i zaplakao, a onda je izvređao i svoju taštu, pa su mu Kardašijanke sve zapamtile i Kim se razvodi od njega posle 7 godina braka i uprkos njegovom bogatstvu koje ove godine vredi 6,6 milijardi dolara. 

Video: Kim Kardašijan otvorila vrata svog cipelarnika: Čiji je bolji, njen ili Karleušin?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    26. mart 2021 | 17:51

    Dobre su i seksi ako i ostale devojke ima i mlađih milijalderki od nje koje netraže pare za šminkera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA