Glumica smršala čak 30 kilograma: Iz širokih trenerki Rebel je "uskočila" u helanke i izgleda sjajno

"Devojko predivna si. Inspirišeš me da pođem na svoj put zdravlja", "Izgledaš fantastično", "Goriš", "Prelepa kraljica Australije", "Bravo za trud", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija slavne glumice koja je smršala 30 kg

  • 3
Oskar 2020 Rebel Vilson; Foto: Tanjug/AP

Australijska glumica Rebel Vilson (41) u poslednjih godinu dana privlači pažnju javnosti zbog neverovatne transformacije izgleda.

Naime, slavna glumica se nedavno pohvalila da je izgubila 30 kilograma u poslednjih godinu dana. Izgleda da tu nije stala jer na novim fotografijama koje je objavila na Instagramu deluje mršavije nego ikad.

Komičarka je pozirala u dvorištu u crnoj majici i uskim kožnim helankama koje su sjajno naglasile njenu novu figuru. Rebel je nosila crne patike i plavu kosu je uvila u lokne.

Na objavi je prikupila više od 414.000 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 9,7 miliona pratilaca.

"Devojko predivna si. Inspirišeš me da pođem na svoj put zdravlja", "Izgledaš fantastično", "Goriš", "Prelepa kraljica Australije", "Bravo za trud", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, Rebel je u februaru raskinula sa 11 godina mlađim dečkom Džejkobom Bušom, naslednikom kompanije "Anheuser-Busch", koja se bavi proizvodnjom piva. Vest o raskidu nakon nešto više od godinu dana veze potvrdio je i izvor blizak Rebel za "ET Online", ali nije otkrio šta je bio razlog.

Nekoliko meseci pre raskida, objavila je kako je dostigla svoju ciljanu težinu od 75 kilograma. Njen trener Džono Kastano tvrdi da tajna neverovatne transformacije leži u tome što je od vežbanja uspela da napravi zabavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA