Rita Ora pokazala kako se nose PVC pantalone: Albanka se neprepoznatljiva pojavila na snimanju

Rita je prošetala ulicom u beloj majici, lateks pantalonama i visokim čizmama na štiklu, dok je kosu podigla u punđu

  • 5
Rita Ora Rita Ora; Foto: Shutterstock

Britanska pevačica poreklom iz Albanije Rita Ora (30) je uslikana na snimanju novog muzičkog spota u Sidneju u Australiji, a svojim izgledom je "oduvala" sve.

Naime, slavna pevačica je uslikana na setu novog video spota u kom je pozirala u roze oldtajmer automobilu, a tom prilikom je nosila lateks pantalone koje su joj fantastično stajale.

Rita je prošetala ulicom u beloj majici, lateks pantalonama i visokim čizmama na štiklu, dok je kosu podigla u punđu.

Čitav izgled je uotpunila zlatnim ogrlicama i narukvicama i na licu je imala jaku šminku, "smokey eye" i crveni karmin.

"Fantastičan stajling", "Opasna devojka", "Danas si prelepa", "Prezgodna, zadnjica joj je vrh", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija na kojima je slavna pevačica.

Rita je izgledala veoma samouvereno u "opakoj" odevnoj kombinaciji, a sve vreme se smejala i uživala u danu, uprkos tome što je nedavno izazvala dva skandala.


Podsetimo, Rita je usred pandemije korona virusa organizovala rođendansku žurku u jednom restoranu u Londonu, a vlasniku restorana je navodno ponudila 5.000 funti kako bi prekršio zaštitne mere koje su propisane. Na žurki je bilo 30-ak gostiju, među kojima je bila i manekenka Kara Delevinj.

Pevačica je prvo otputovala u Egipat gde je imala nastup u jednom hotelu s pet zvezdica, a nakon povratka u Veliku Britaniju, umesto da bude u izolaciji, pevačica je priredila tajnu rođendansku žurku, pa su komšije pozvale policiju.

No uprkos svim skandalima, mnogi kažu da je neosporan talenat ove pevačice i poželeli su joj da se ne meša u politička pitanja, kao i da bude savesna i odgovorna za vreme pandemije korona virusa.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA