≫ 

Turski glumac poreklom s Kosova ženi Zlatanovu bombu? Nikome nije čudno što je pala na njega

U poslednjih mesec dana u stranim medijima spekulisalo se o njihovoj navodnoj veridbi, pa čak i o tome da je lepotica trudna sa Jamanom

  • 2
Can Yaman Džan Jaman / Foto: Instagram/canyaman

Turski glumac Džan Jaman (31) zaludeo je žene širom sveta, ali je "pao" na šarm italijanske novinarke Dilete Leote (29).

O, da, nju frajeri dobro znaju, naročito oni koji vole fudbal, s obzirom na to da se dugo pisalo o njenoj navodnoj aferi sa Zlatanom Ibrahimovićem koji je, kako se priča, bio potpuno lud za njom.

No, ova plavuša već neko vreme uživa sa Džanom, a u poslednjih mesec dana u stranim medijima spekulisalo se o njihovoj navodnoj veridbi, pa čak i o tome da je lepotica trudna sa Jamanom kog zovu i "turski Džejson Momoa".

Ne čudii zbog čega, s obzirom da fantastično izgleda, ali to mu, prema navodima novinara Santa Pirote nije naročito pomoglo.

Naime, ovaj čovek nedavno je u emisiji "Todos las mañanas" javio kako je Džan navodno u Rimu zaprosio Diletu, prstenom vrednim 40.000 evra, ali da je odgovor bio "još uvek ne".

S druge strane, neki drugi mediji iz svojih izvora navode da je venčanje ovog para blizu, te da će se dogoditi u avgustu 2021.

Inače, Džan ima kosovsko-makedonske korene, a Diletu je navodno upoznao u Italiji, prilikom snimanja "Sandokana".

Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji rođeni su u Istanbulu, baš kao i ja - ispričao je svojevremeno Džan.

Podsetimo, voditeljka je krajem prošle godine raskinula višegodišnju vezu s bokserom Danijeleom Skardinom (28).

Video: Seksi Dileta Leota zaigrala na terasi sa Zlatanom Ibrahimovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    28. mart 2021 | 17:00

    A njemu dosadile lepe spontane i prirodne glumice sa kojima glumi u serijama pa zapeo na ovoj silikonki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA