≫ 

Vudi Alen negirao optužbe o silovanju: Ništa što sam ikad radio se ne može protumačiti na taj način

- To je apsurdno, ali je zbog svega toga na mojoj karijeri ipak ostala velika mrlja - istakao je reditelj

  • 1
Woody Allen Vudi Alen / Foto: Profimedia

Slavni reditelj Vudi Alen dao je prvi veći intervju za CBS News nakon nekoliko godina pauze, te je ovom prilikom ponovo negirao da je ikada seksualno zlostavljao ćerku Dilan.

Naime, akcenat je stavljen na teške optužbe o seksualnom zlostavljanju s kojima se poznati filmadžija suočava gotovo tri decenije.

Alen u intervjuu govori kako optužbe o seksualnom zlostavljanju nisu zasnovane na istinitim činjenicama, te kako ih je izmislila Dilanina majka Mia, jer je bila ljuta zbog raskida njihove dugogodišnje ljubavne veze.

Podsetimo, Alen i Mia Farou razveli su se 1992. godine nakon što je ona otkrila kako je reditelj vara sa kćerkom koju je usvojila Sun – Ji.

Alen je pet godina kasnije oženio Previn.

- To je apsurdno, ali je zbog svega toga na mojoj karijeri ipak ostala velika mrlja. Nikad nisam zlostavljao Dilan. Ništa što sam ikad radio se ne može protumačiti na taj način - rekao je Alen.

Dodao je kako je jedan od dokaza da on nije pedofil činjenica da je njegova trenutna supruga nakon njihovog venčanja usvojila dve devojčice koje su zajedno odagajili:

- Niko ne bi dao dve devojčice pedofilu. Ja to nisam - rekao je Alen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA