Stižu rode u pevačev dom: Džejson Derulo i njegova prezgodna devojka očekuju bebu

Džejson Derulo je objavio emotivni video snimak sa Bahama u kom se vidi da uživa sa trudnom devojkom

  • 1
Jason Derulo, Jena Frumes

Džejson Derulo i Džena Frumes; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američki pevač Džejson Derulo (31) je objavio novi video snimak na Instagramu u kom se pohvalio da on i njegova lepša polovina Džena Frumes (27) očekuju bebu.

Naime, Džejson je objavio emotivni snimak sa Bahama u kom se vidi da uživa sa devojkom, s kojom je započeo vezu kratko nakon početka pandemije korona virusa.

U video klipu se vidi da je Džejson ludo zaljubljen i da ljubi buduću mamu svog deteta u stomak, a par je prvih nekoliko meseci krio srećne vesti. 

Na objavi je prikupio više od 806.000 lajkova, dok ga na pomenutoj društvenoj mreži prati 7,6 miliona pratilaca.

Podsetimo, šuškanja o novoj ljubavi između 31-godišnjeg pevača Derula i 27-godišnje influenserke su krenula nakon što su se oboje pohvalili na društvenim mrežama kako zajedno provode vreme u karantinu zbog korona virusa.

Par se tada zajedno izolovao u njegovom luksuznom domu u Los Anđelesu dok je trajala pandemija korona virusa, ali natpise o vezi nisu javno komentarisali, ali su na društvenim mrežama objavili zajedničke snimke i pokazali kako zajedno vežbaju, izvode vratolomije i dobro se provode zajedno.

Poslednja Džejsonova veza za koju njegovi obožavatelji znaju je s manekenkom i modelom za donji veš Dafne Džoj 2016. godine, s kojom reper 50 Cent ima sina, a pre toga je tri godine izlazio s pevačicom Džordin Sparks s kojom je raskinuo 2014. godine.

Džena, koja se može pohvaliti brojkom od 4,4 miliona pratilaca na profilu na Instagramu, pre Džejsona je ljubila fudbalera Mančester Junajteda Džesija Lingarda s kojim je raskinula u martu 2018. godine, i ovo joj je prva javna veza posle dve godine. U galeriji u tekstu pogledajte fotografije novopečenog para.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    30. mart 2021 | 00:14

    Ma ova je dobra ko dobar dan..ja bi sa njom jato roda napravio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA