≫ 

Fotografija Kristen Stjuart kao Lejdi Di je razočaranje: Svi su primetili jedan loše urađeni detalj

Objavljena je nova fotografija Kristen Stjuart u ulozi princeze Dajane

  • 2
Kristen Stewart, Stjuart Kristen Stjuart; Foto: Profimedia

Srani mediji su objavili novu fotografiju američke glumice Kristen Stjuart (30) u ulozi princeze Dajane u filmu "Spenser".

Naime, na novoj fotografiji glumica pozira u kariranom blejzeru, vrlo sličnom onom koji je Lejdi Di nosila na jednom od zvaničnih prijema. Na ruci se vidi prsten koji je imitacija Dajaninog vereničkog prstena s dijamantima i safirom, a koji je nakon njene smrti nasledio princ Vilijam.

Tim prstenom je zaprosio suprugu Kejt Midlton, koja ga je više puta nosila u javnosti. Međutim, fotografija Kristin naišla je većinom na negativne komentare jer ljudi tvrde da nimalo ne podseća na princezu.

"Uopšte ne liči. Samo ima plavu periku ili je ofarbana u plavo", "O, Bože. Film nazovite Čudna Dajana", "Ona je tako užasna glumica, ovo je čudno", "Ima samo jedan izraz lica, zašto ona glumi princezu?", "Ovo će biti tako loše", samo su neki od komentara ispod objave.

Mnogi su primetili i da je replika vereničkog prstena loše urađena.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Variety (@variety)

"Ako ne možete pravilno da napravite prsten, najpoznatiji verenički prsten, zašto se uopšte truditi", "To nije taj prsten", "Odeljenje za kostime: "Nismo uspeli da napravimo isti prsten, ali bilo kakav plavi će poslužiti"", "Neka neko javi produkciji da je dizajn prstena vrlo loš", pisali su pratioci na Instagramu.

Snimanje filma se odvija u Velikoj Britaniji i Nemačkoj. Očekuje se da će biti završeno do kraja ove godine, ali se pretpostavlja da će film biti premijerno prikazan tek 2022, odnosno na 25. godišnjicu smrti princeze Dajane. Režiju filma potpisuje Pablo Laren, a scenarista je Stiven Najt, kreator popularne serije "Peaky Blinders".

Pre nego što se udala u kraljevsku porodicu ime princeze Dajane je glasilo lejdi Dajana Spenser, pa već sam naslov filma ukazuje na to kako će u ovom filmu ona biti portretisana.

I zaista, drama će se baviti fokusirati na konkretan trenutak u životu pokojne princeze - božićnim odmorom koji je sa kraljevskom porodicom provela u Norfolku, tokom kog je odlučila da ostavi princa Čarlsa.

Prava na film zasata ima FilmNation Entertainment, a on će biti ponuđen kupcima na Kanskom marketu, koji će ove godine biti održan onlajn.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    29. mart 2021 | 17:06

    A ko je još narodu udovoljio? Englezi Dajanu idealuzuju i ni jedna joj nije ravna. Zato će i biti negodovanja.

  • Nina

    29. mart 2021 | 17:38

    Vilijam nije nasledio prsten, vec Hari. Ali ga je Hari dao bratu, da veri Kekt.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA