Tvrdi da nema nijednu operaciju i svima je tiha patnja: Kajli tokom treninga otkrila "tajnu" oblina

Kajli ovako trenira i prava je bomba

  • 2

Najmlađa milijarderka na svetu, Kajli Džener, ima telo za kojim uzdiše na milione muškaraca, a sada je pokazala kako izgledaju njeni treninzi kod kuće i tom priliko otkrila je svoju malu tajnu.

Naime, Kajli tvrdi da nema nijednu operaciju na svom telu, da su njena ogromna  zadnjica, uzak struk, bujne grudi, kao i zansene obline baš takvi upravo zahvaljujući napornim treninzima i zdravoj ishrani, ali je jedan detalj svima otkrio njeno "tajno oružje".

Kajli je snimla kako izgleda njen trening, pa to objavila na svom Instagram profilu, a ako ste sumnjali, najmlađa milijarderka na svetu se zaista "znoji" da bi imala zanosno telo.

Ona brzo šeta, trči, radi vežbe, a sve fizičke aktivnosti radi sa steznikom oko struka koji joj oblikuj figuru i u kombinaciji sa treningom nema sumnje da je to pomaže Kajli da ima minijaturan stuk. Nakon treninga Dženerova je usnimia svoj stomak sa kog su klizile kapljce znoja.

"Teži je moj trening, ali ne koristim steznik", "Kako diše dok trči u ovom steniku?", "Kako trpi ovo da je steže, šta sve nije spremna da uradi samo da ima figuru peščanog sata", "Otkrila Kjali svoju tajnu uskog struka, sad će da se obogate ovi koji prodaju seznike", neki su od komentara.

Kako izgleda trening Kajli Džner i njen mali "trik" za uzak struk pogledajte u videu na početku teksta, a kako njeno telo izgleda u bikiniju možete videti u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • selena

    30. mart 2021 | 10:29

    O cemu ova prica imala operacija kao covek zuba , kako je nije sramota da laze

  • Bomba

    30. mart 2021 | 09:53

    Jel i Diva trenira ovako🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA