Obesila se ćerka poznatog repera! Mina okončala život jer je mislila da joj se publika smejala

Talentovana Mina tragično je okončala svoj život u bolnici nakon što je pretrpela ozbiljnu epizodu mentalnog rastrojstva nakon nastupa

  • 5
Martina Topley Bird

Foto: Facebook/Martina Topley Bird

Mina Topli Brd (24), ćerka repera i producenta Trikija, osnivača grupe "Massive Attack", pronađena je obešena nakon što je "verovala da su se ljudi smejali" njenoj poslednjoj svirci sa bendom, piše The Sun.

Talentovana Mina tragično je okončala svoj život, a preminula je u bolnici "West Park" u Darlingtonu, nakon što je u vozu imala ozbiljno mentalno rastrojstvo, koje je usledilo nakon performansa.

Nastupala je sa svojim bendom u Njukastlu nekoliko dana pre nego što je pronađena mrtva u bolnici Vest Park u Darlingtonu.

Detektiv Džon Tajers rekao je u izjavi da je mlada žena osetila da joj je poslednji nastup sa bendom 404 prošao loše i da ju je publika ismevala.

Prijatelj i saradnik iz benda Brendan Marfi uspeo je da je odveze u bolnicu nakon što je pokušala da se baci pod auto nakon "loše svirke".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA