≫ 

Kejti Prajs: "Silovana sam sa 7 godina u parku, sa 12 sam se spetljala sa fotografom..."

- Podsvesno se tvoj um seća svega. Sve je tamo - rekla je manekenka

  • 4
Katie Price, Kejti Prajs Foto: Profimedia

Britanska manekenka Kejti Prajs ispričala je da je silovana kada je imala samo sedam godina, a da se sa dvanaest godina zabavljala sa fotografom koji je završio u zatvoru.

Kejti je istakla da je zlostvaljanje uticalo na njen život, pričala je i o drugim neporijatnim situacijama koje je doživela, a zbog kojih je išla na terapiju.

- Silovana sam kao dete, sa sedam godina. To je u mojoj prvoj knjizi. Bila sam u parku - rekla je manekenka u podkastu Ani Mak, a pričala je i o drugim incidentima zbog kojih je išla na terapiju.

- A onda sam se spetljala s ovim fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsednut sa mnom. Snimio je neprimerene fotografije za koje sam u to vreme smatrala da su nevine. Imala sam samo 12 godina - ispričala je Kejti.

- Naterao me da poziram s isplaženim jezikom. Fotografije su izgledale mladalački, ali za njega je to bilo sek*ualno. Pravio je te neke milkšejkove, ali ja ih nisam pila, jer mi se nisu svideli. Tako je drogirao druge devojke  - dodala je.

S ovim ružnim iskustvom nisu završila njene traume, ona je spričala da je u međuvremenu "neko pokušao da je ugura u svoj automobil".

- Podsvesno se tvoj um seća svega. Sve je tamo - zaključila je manekenka.

Video: Urlajući Sanja priznala Matoroj da je silovana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    31. mart 2021 | 09:23

    STA JE OVO BRE -SVE SU SILOVANE NEKAD BILE !!!!

  • Mr

    31. mart 2021 | 12:47

    Nema brale doslo vreme da se prave ugovori pre seksa i neka se potpise da dobrovoljno pristaje .Kamera,snimak neka kaze da dobrovoljno pristaje pa onda seks.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA