≫ 

Rajske fotke Viktorijinog anđela iz plićaka: Gore ništa, dole minijatura, a pogled muškarca...

Savršena figura i stas, pravilno držanje, nasmejano lice - sve su to atributi koji krase slavnog "anđela", a ovog puta pokazala je i nešto više...

  • 1
Candice Swanepoel

Kendis Svonpul / Foto: Instagram/angelcandices

Supermodel Kendis Svonpul (32) je uslikana u toplesu na plaži u Meksiku, a tom prilikom joj je društvo pravio zgodni muškarac.

Naime, manekenka poreklom iz Južne Afrike je izgledala fantastično kao i uvek, a ovog puta pažnju su ukrale njene grudi.

Viktorijin anđeo se kupala u Tulumu sa svojim prijateljem i fotografom Eduardom Bravinom, a čini se da je zaboravila gornji deo kupaćeg kostima, pa je po plaži prošetala samo u narandžastim gaćicama.

Lepa manekenka je istakla sve svoje atribute - duge noge, podignutu zadnjicu i ravan stomak, a obožavatelji komentarišu da su joj grudi dosta manje u odnosu na "Victoria's secret" revije, na kojima je uvek imala bujni dekolte.

"Prezgodna", "Goriš, ludilo", "A gde su nestale grudi", "Mnogo su joj manje dojke u odnosu na revije", glasili su komentari fanova.

Inače, savršena figura i stas, pravilno držanje i nasmejano lice - sve su to atributi koji krase slavnog anđela, a kada kroči na modnu pistu Kendis je uvek najzgodnija od svih i ponovo je dokazala zašto je godinama bila jedna od 8 najplaćenijih manekenki na svetu.

Podsetimo, Svonpul je na leto 2019. godine objavila na društvenim mrežama da je sama nakon što je 14 godina bila u vezi s brazilskim manekenom Hermanom Nikolijem (37), s kojim ima dva sina.

Oni su počeli da se zabavljaju 20015. godine kada je ona imala 17, a on 23 godine. Verili su se u avgustu 2015. godine a rastali u novembru 2018. godine. Kako je poznato, Herman je bio prvi i jedini partner lepe Kendis, i od tada se ne zna da je lepotica bila sa nekim drugim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA