Sofija se konačno rešila suludog zahteva bivšeg verenika: Na sudu je tražio njene zamrznute embrione

Žalbeni sud u Luizijani presudio je u korist zvezde "Moderne porodice" Sofije Vergare

  • 0
Sofia Vergara Sofija Vergara; Foto: Profimedia/Snorlax/MEGA/The Mega Agency

Glumica Sofija Vergara (48) je pobedila u sudskom sporu s bivšim dečkom Nikom Loebom (45).

Naime, sud u Los Anđelesu je odbio poslednju žalbu bivšeg verenika poznate glumice, u kojoj je tražio da može bez njene dozvole da koristi zamrznute embrione koje su "stvorili" zajedno u doba dok su još bili zajedno.

Podsetimo, pre nego što su raskinuli, Sofija i Nik su zamrzli dva ženska embriona koja je trebalo da rodi surogat majka. Loeb je godinama insistirao da embrioni pripadnu njemu jer je hteo da se dete rodi i nakon raskida s glumicom.

Naime, par je dva zamrznuta oplođena embriona pre sedam godina "zaledio" u medicinskoj klinici u Kaliforniji.

Loeb je i ranije izgubio pravnu bitku za starateljstvo nad njihovim zamrznutim embrionima. Žalbeni sud u Luizijani presudio u korist zvezde "Moderne porodice", a njegovu tužbu su odbili, proglasili je "odvratnom" i rekli da smatraju da ona ismeva pravni sistem Luizijane.

Pravna saga između bivših verenika datira još iz 2015. godine, kada je Loeb prvi put podigao tužbu protiv Sofije. Vergara je potom 2016. godine tužila Loeba i tražila od suda da donese odluku kako svaki njegov pokušaj dobijanja kontrole nad tim embrionima krši ugovor koji su oboje potpisali.

Podsetimo, Sofija i Nik su, pre sedam godina kada su zamrznuli embrione, potpisali ugovor s reproduktivnim centrom na Beverli Hilsu, izjavivši da ni jedan od njih ne može da koristi embrione bez međusobnog pristanka.

Par je bio u vezi od 2012. do 2014. godine.

U novembru 2015. godine Kolumbijka se udala za Džoa Manganijela s kojim je i dalje u srećnom braku, a fanovi kažu da je lepša nego ikad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA