≫ 

Majli Sajrus nosi patike s ljudskom krvlju i pita ljude vide li Sotonu: Fanovi kažu da su razočarani

Svih 666 pari patika su rasprodate za manje od minut

  • 1
Majli Sajrus Majli Sajrus; Foto: Profimedia/Alamy

Američka pevačica i bivša Diznijeva zvezda Majli Sajrus (28) je objavila niz fotografija na svojoj društvenoj mreži Instagram na kojima nosi patike sa "ljudskom krvlju".

Naime, Majli je objavila fotografije na kojima pozira na starom kamionetu, pa je upitala:

- Da li vidite Sotonu? - upitala je pevačica, misleći na kontroverzne patike

Inače, američki reper Lil Nas X lansirao je kontroverzni par patika pod imenom "Satan Shoes", na kojima su bronzani pentagram, obrnuti krst i kap prave ljudske krvi.

Crno-crvene patike su produkt saradnje repera i umetničkog kolektiva "MSCHF" sa sedištem u Njujorku, a napravljene su koristeći model "Air Max 97", iako se poznata marka sportske opreme, "Najki", distancirala od dizajna.

Svih 666 pari patika su rasprodate za manje od minut, a očigledno je jedne od njih kupila i bivša Diznijeva zvezda. Iako je pevačica prikupila 1,6 miliona lajkova usledili su negativni komentari.

"Zašto podržavaš ovo?", "Otpratiću te", "I tu je nestalo moje poštovanje", "Volim te, ali ne", "Razočarana sam", "Bog pobeđuje", "Tako sam tužna", "Ti stvarno nisi normalna", glasili su komentari pratilaca, a fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu.

Mnogi ovaj potez Lil Nas X-a vide kao izraz bunta i besa prema hrišćanskoj zajednici, budući da je, kako kaže, naišao na diskriminaciju kada je juna 2019. javno priznao da je homoseksualac, odnosno pripadnik LGBT zajednice.

Video: Lijam Hemsvort je na originalan način otkrio istinu o njegovoj vezi sa Majli Sajrus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA