≫ 

Kajli Džener pozira u svom avionu od 72,8 miliona dolara, a svi komentarišu njen stomak

"Ha, ha na putu do teretane", "Ubijaš", "Želim da budem bogat kao ti jednog dana", "Volim ovu boju na tebi", "Gde putuješ?", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija Kajli Džener iz luksuznog privatnog aviona

  • 4
Kylie Jenner, Kajli Džener Kajli Džener; Foto: Tanjug/AP

Američka rijaliti zvezda Kajli Džener (23) je objavila niz fotografija iz svog privatnog aviona na kojima je pokazala kako je doterala liniju.

Naime, najmlađa milijarderka na svetu se pohvalila sjajnom figurom i savršeno zategnutim stomakom u avionu koji je prošle godine kupila za 72,8 miliona dolara.

Ona je ovom prilikom obukla narandžasti top i pantalone, koje je uparila sa maskom za telefon u narandžastoj boji na kojoj piše njeno ime.

Uz sve je ukombinovala bele patike, a na licu je nosila bež zaštitnu masku kako bi se zaštitila od pandemije korona virusa.

Oko struka i na rukama je imala nakit, a dugu crnu kosu je uvila u lokne i pustila niz leđa. Na objavi je prikupila 8,2 miliona lajkova, a na društvenoj mreži Instagram je trenutno prati 223 miliona pratilaca. 

"Haha na putu do teretane", "Ubijaš", "Želim da budem bogat kao ti jednog dana", "Volim ovu boju na tebi", "Gde putuješ?", glasili su komentari fanova.

Par sati nakon što je objavila nove fotografije, slavna starleta je uslikana u Palm Springsu sa svojim telohraniteljem, gde je otišla na kratak odmor za praznike, a poznato je da njena mama Kris Džener tamo ima kuću.

Nove Kajline fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Tvdri da nema nijedu operaciju, a milionima je tiha patnja: Ovako Kajli trenira i prava je bomba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Саша

    3. april 2021 | 16:27

    Биће скоро пропаст света.

  • ...

    3. april 2021 | 15:44

    Kad ova ima svoj avion, ode svet u 3lepe.

  • Перагеније

    3. april 2021 | 14:52

    Да, тако се бацају коске да раја глође - само да не види важне ствари, да се не пита...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA