≫ 

Šeron Stoun nastavlja da iznosi šokantna priznanja: Uvećali su mi grudi bez mog znanja

Ovaj incident je samo jedna od brojnih neugodnih epizoda koje je detaljno opisala Šeron Stoun u svojoj knjizi ‘Lepo je živeti dvaput’

  • 3
sharon stone Šeron Stoun Foto: Profimedia

Holivudska glumica Šeron Stoun otkrila je u svojim memoarima niz nepoznatih detalja iz života, a poneki su i vrlo potresni.

Maime, glumica je otkrila da su joj prilikom rekonstruktivnog zahvata doktori povećali grudi bez njenog znanja i pristanka.

Bilo je to 2001. godine, a Stoun se prisetila da je odmah nakon buđenja iz anestezije shvatila da su joj povećali grudi.

Razlog zahvata bio je uklanjanje dobroćudnih tumora na dojkama, a hirurg joj je objasnio kako je mislio da će bolje izgledati s većim grudima.

Kada su me previli, shvatila sam da imam veće grudi za jedan broj, a doktor je rekao da će bolje izgledati uz veličinu mojih kukova - napisala je u novoj knjizi, čije odeljke prenosi časopis Tajms.

Ovaj incident je samo jedna od brojnih neugodnih epizoda koje je detaljno opisala Šeron Stoun u svojoj knjizi Lepo je živeti dvaput.

Video: Šeron Stoun ponovo na aplikaciji za upoznavanje, a evo šta glumica očekuje od budućeg partnera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA