≫ 

Poznata glumica u vrtoglavo visokim štiklama izgubila ravnotežu i pala na crvenom tepihu

45-godišnja glumica je izgubila ravnotežu i pala na sred crvenog tepiha

  • 2
Tara Reid Tara Rid; Foto: Profimedia

Američka glumica Tara Rid (45) se na crvenom tepihu u Los Anđelesu pojavila u vrtoglavo visokim štiklama, a upravo zbog njih imala je i nezgodu koju su uhvatile brojne kamere.

Naime, 45-godišnja glumica je izgubila ravnotežu pa je pala nasred crvenog tepiha, a fotografije je objavio "Daily Mail". Nasmejala se sama sebi istog trenutka pa je ustala i nastavila da se fotografiše.

U rukama je sve vreme držala dva psa, a za "Daily Mail" je rekla kako da na crvenom tepihu nije bila preko godinu dana zbog pandemije korona virusa i se odvukla od hodanja u visokim štiklama.

Zvezda filmova "Američka pita" u poslednjih nekoliko godina pažnju javnosti izaziva estetskim korekcijama, drastičnim promenama kilaže i ispijenim izgledom više nego ulogama, a u nekoliko navrata se našla na udaru kritika zbog toga.

Poslednjih godina zanemarila je glumu u potpunosti i bavi se produkcijom, ali i dalje priželjkuje najprestižniju filmsku nagradu, što je otkrila u jednom od nedavnih intervjua.

Pričalo se puno o njenoj zavisnosti, problemima s poremećajem ishrane, a od bujnih oblina ostale su joj samo grudi koje je povećala implantima, a operacija nije baš najbolje prošla što je vidljivo i na današnjim fotografijama.

Svojevremno je važila i kao jedna od najvećih holivudskih "parti manijaka", družila se sa starletama poput Paris Hilton i Kim Kardašijan, a vodila je i buran ljubavni život. No, sada se dosta smirila i skoro povukla iz javnosti.

Video: Baletan stao na štikle, napravio nekoliko koraka, zavrckao, pa se slatko polomio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA