≫ 

Kardašijanka se hvali uzanim strukom i bujnim oblinama, a fotografija bez Fotošopa ju je "urnisala"

Slavne rijaliti sestre često preteruju sa uređivanjem fotografija, a sada je jedna od njih ponovo doživela blam

  • 3
Kloi Kardašijan Kloi Kardašijan; Foto: Instagram/khloekardashian

Rijaliti-zvezda Kloi Kardašijan (36) je u fokusu javnosti otkako je na društvenim mrežama procurila njena fotografija u prirodnom izdanju u kakvom je skoro nikada ne viđamo, a gde se vidi kako zaista izgleda bez Fotošopa. 

Naime, PR tim rijaliti klana Kardašijan-Džener pokušava da skine sliku s interneta što pre i imaju pune ruke posla kako bi je obrisali, zato što su skoro svi strani mediji već preneli vest.

Sporna fotografija prikazuje 36-godišnju Kloi kako stoji pored bazena u minijaturnom bikiniju, i izgleda dosta drugačije nego na objavama koje sama deli na profilu na Instagramu, a koje su očigledno rezultat dobrog Fotošopa i brojnih filtera kroz koje su provučene.

Ali na fotografiji koja je nedavno objavljena vidi se da Kloi ne izgleda tako savršeno kao što se svim silama trudi da prikaže, pogotovo kada reklamira svoj brend.

Njen struk je širi nego na Instagram fotografijama, obline su manje, a koža nikako nije zategnuta kao što inače deluje. Iako Kloi u ovom slučaju i bez Fotošopa izgleda sasvim lepo, ona nije želela da ova slika završi na internetu i sada se svi silno trude da je obrišu.

Ipak, to nije prvi put da se rijaliti porodici desio ovakav gaf i da su svi videli kolika je razlika u njihovom izgledu kada na slikama ne koriste Fotošop.

Dobar primer je fotografija Kim Kardašijan s odmora u Meksiku u aprilu 2017. godine. Pozirala je za svoj Instagram profil u kupaćem kostimu i istakla "savršenu" bujnu zadnjicu.

Kasnije su je fotografisali paparaci i pokazali da je sklonila celulit sa svoje fotografije. Kim se tada opravdala da nije u najboljoj formi i da nije vežbala 12 nedelja kada je uslikana.

Sve fotografije pogledajte u galerijama u tekstu.

Video: Htela da bude Kim Kardašijan. Ona srećna mi nemi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XXXXX

    7. april 2021 | 18:50

    A ko vjerujem tim svim „instagramkama“😂😂Ne postoji zena da izgleda uzivo kao te sve po instagramu. Glup onaj ko vjeruje.

  • Nada

    8. april 2021 | 17:41

    🤢🤢🤢🤢🤢🤢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA