≫ 

Keti Peri prestala da brije noge otkako je postala mama, komentarom u emisiji zgrozila ljude

- Kao novopečena majka nemam baš puno vremena, pa sam prestala da brijem noge. Ali kad ste pevali, dlake na mojim nogama podigle su se pet centimetara - rekla je Keti Peri i nasmejala mnoge

  • 0
Keti Peri, Orlando Blum Keti Peri i Orlando Blum; Foto: Tanjug/AP

Pevačica Keti Peri (36), koja je prošlog leta dočekala ćerku Dejzi Dav sa verenikom Orlandom Blumom (44), odlučila je da brijanje nogu nakon rođenja bebe nije više na njenoj listi prioriteta.

Naime, ona je u nedeljnoj epizodi "Američkog idola", gde je članica žirija, rekla takmičarki Kasandri Kolman nešto što je šokiralo mnoge:

- Vaš glas je duhovno iskustvo. S drugog sveta je, anđeoski je. Kao novopečena majka nemam baš puno vremena, pa sam prestala da brijem noge. Ali kad ste pevali, dlake na mojim nogama digle su se pet centimetara. Osetila sam trnce po celom telu! Bilo je neverovatno - rekla je Keti Peri.

Čak je i svojim kolegama u žiriju pokazala dlake, stavivši noge na sto u sred emisije. 

Pevačica je kasnije na Tviteru objavila animiranu sliku sa dlakavim nogama i napisala:

- Stvarni pogled na moje noge kad čujem kako Kasandra peva - našalila se Peri na svoj račun.

"Zašto je ovo morala da kaže na televiziji?", "Okej, simpatična si mi, ali nemoj da preteruješ", "Zar ovo mroamo da znamo, stvarno?", "Ona misli da je ovo kul?", neki su od brojnih komentara na priznanje Keti Peri.

Pevačica je priznala da je biti majka najbolji posao na svetu, ali da kad postaneš mama, sve druge stvari postaju manje važne.

- Mislim da počinješ da shvataš neke stvari kad postaneš majka... Jednostavno se moraš usredsrediti na to da budeš mama. I to nije zato što ne voliš druge ljude, nego jednostavno zato što želiš da budeš dobar roditelj - objasnila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA