≫ 

Poznata turska glumica dečku čestitala rođendan na srpskom jeziku

Ebru je zvezda serije "Hercai" koja se prikazuje i u Srbiji

  • 5
Ebru Šehin Printskrin: Youtube/Hercai

Popularna turska glumica Ebru Šehin (26) čestitala je rođendan dečku na srpskom jeziku, što je oduševilo brojne Srbe koji gledaju glumicu u mnogim serijama koje su popularne i kod nas.

Ebru je zvezda serije "Hercai", koja se prikazuje i u Srbiji, a u vezi je sa poznatim košarkašem Džedijem Osmanom koji je poreklom iz Makedonije.

Džejdijeva majka je iz Novog Pazara pa tako on, ali i njegova lepša polovina znaju srpski jezik.

- Sve je lako kad si ti pored mene. Srećan rođendan, sunce moje - napisala je glumica na srpskom jeziku u opisu zajedničke fotografije sa košarkašem.

"Oduševila me je sada", "Ebru zna srpski, prelepo", "Nije čudno što mi je omiljena glumica", "Predivni mladi ljudi, poštuju svoje korene", "Predivna je", neki su od komentara ljudi iz Srbije.

Inače, Ebru je diplomirala na spotskom istanbulskom univerzitetu, nakon čega je počela da pohađa časove glume. Na filmu je debitovala 2016. godine, a na televiziji je debitovala 2017. godine.

Nakon sporednih, dobila je prvu glavnu ulogu u seriji "Hercai", gde igra Rejan, a za ovu ulogu nagrađena je nagradom "Zlatni leptir", kao najbolja glumica 2020. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ebru Şahin (@rebrusahin)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA