≫ 

Rita Ora u zmijskom bikiniju, a ništa manje "opasnije" nije njeno telo u krupnom kadru

"Prava si zmija", "Kakva zgodnica", "Brutalno telo", "Rita ubica", Vau, baš ti je ravan stomak", glasili su komentari fanova Rite Ore

  • 6
Rita Ora

Rita Ora; Foto: Profimedia

Britanska pevačica poreklom iz Albanije Rita Ora (30) je objavila novu fotografiju na društvenim mrežama na kojima je pokazala svoje "zmijsko telo", pa je "zapalila internet".

Naime, slavna pevačica je pozirala u bikiniju sa zmijskim dezenom, a tom prilikom je istakla savršeno ravan stomak, uzak struk i podignute grudi.

Na licu je imala naočare za sunce sa žutim staklom, blagu šminku, a imala je i diskretan nakit.

"Prava si zmija", "Kakva zgodnica", "Brutalno telo", "Rita ubica", Vau, baš ti je ravan stomak", glasili su komentari fanova nakon pevačicine nove objave.

Ora se trenutno nalazi u Australiji gde radi na novim muzičkim projektima, a čini se da se situacija nakon dva skandala malo smirila vezano za nju.

Podsetimo, Rita je usred pandemije korona virusa organizovala rođendansku žurku u jednom restoranu u Londonu, a vlasniku restorana je navodno ponudila 5.000 funti kako bi prekršio zaštitne mere koje su propisane. Na žurki je bilo 30-ak gostiju, među kojima je bila i manekenka Kara Delevinj.

Pevačica je prvo otputovala u Egipat gde je imala nastup u jednom hotelu s pet zvezdica, a nakon povratka u Veliku Britaniju, umesto da bude u izolaciji, pevačica je priredila tajnu rođendansku žurku, pa su komšije pozvale policiju.

No uprkos svim skandalima, mnogi kažu da je neosporan talenat ove pevačice i poželeli su joj da se ne meša u politička pitanja, kao i da bude savesna i odgovorna za vreme pandemije korona virusa.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    11. april 2021 | 20:01

    Što više pljuje po Srbima vi joj dajete sve više publicitet, ne razumem zašto?

  • Samosvesna građanka

    11. april 2021 | 03:25

    Ora se trenutno nalazi u Australiji gde radi na novim muzičkim projektima... И истовремено се неуморно бори да Косово* постане независна држава.

  • Kolpex

    11. april 2021 | 17:02

    Drago mi kad vidim nase cure da su uspele..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA