Madona je upravo od The Weeknda kupila nestvarnu vilu, iskeširala čak 19,3 miliona dolara

Madoni je ovo bila idealna prilika da po nižoj ceni ponovo kupi vilu u Kaliforniji, jer je za vreme pandemije korona virusa iznajmljivala vilu za više od 130.000 dolara mesečno

  • 2
Madona Madona; Foto: Profimedia/Zuma Press

Američka pevačica Madona (62) je upravo kupila prelepu vilu u Hiden Hilsu u Kaliforniji od pevača The Weeknda (31) za 19,3 miliona dolara.

Naime, vila je stavljena na prodaju u junu 2020. godine za 25 miliona dolara, ali bez popusta pevač dugo nije mogao da je proda.

Madoni je ovo bila idealna prilika da ponovo kupi vilu u Kaliforniji, pošto je za vreme pandemije korona virusa iznajmljivala vilu za više od 130.000 dolara mesečno.

Njena nova luksuzna vila se prostire na 1.254 m2 i ima 9 spavaćih soba i 11 kupatila. 7 spavaćih soba se nalazi u glavnoj vili, dok se druge dve nalaze u gostinjskoj kući.

U kući se takođe nalazi vinski podrum sa specijalnim LED osvetljenjem, kamin, bar, kancelarija, prostorija sa medijskom opremom, mala teretana. U zatvorenoj garaži ima mesta za 5 automobila, a ono što je Madonu najviše privuklo jesu prozori od poda do plafona i dobro osvetljen prostor.

Nije poznato da li će tu živeti sa svojim 36 godina mlađim dečkom Alhmalikom Vilijamsom, s kojim je već neko vreme u vezi. Fotografije vile pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA