≫ 

Roberto Kavali kupio ostrvo 47 godina mlađoj devojci: Za poklon iskeširao milion evra

Na ostrvu nalazi se se četvorosobna vila, koliba za lov, bazen i teren za golf

  • 10
Roberto Cavalli Kavali, Lina Nilson Foto: Profimedia/Dasha/Backgrid USA

Italijanski dizajner Roberto Kavali (80) svojoj devojci Lini Nilson (33) poklonio je ostrvo u njenoj rodnoj Švedskoj, za koje je iskeširao milion evra.

Roberto svojoj dragoj često poklanja skupe poklone, a na ostrvu koje joj je poklonio nalazi se četvorosobna vila, koliba za lov, bazen i teren za golf.

Modni mogul, čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara, u vezi je s Linom od 2008. godine, kada je ona imala 20 godina. Mnogi su je nazivali sponzorušom jer je u vezi sa slavnim dizajnerom čije su kreacije prepoznatljivije po životinjskim uzorcima i jer bi joj po godinama mogao biti deda.

Oni se često mogu videti kako uživaju na luksuznim odmorima na jahtama pri čemu Lina mami poglede svojim minijaturnim bikinijima i odličnom figurom, a tiha je patnja mnogih muškaraca širom sveta.

S obzirom na njegove godine, poznati Italijan joj je čista suprotnost sa opuštenom kožom, a šuška se da je, pored godina, njegovo čudno lice rezultat botoksa i još nekih zahvata.

Ranije je imao problema i s hodanjem zbog povrede kolena, ali njegova Lina mu je uvek spremno uskakala u pomoć. Šuškalo se da će par izgovoriti sudbonosno da, ali to se još nije dogodilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    14. april 2021 | 08:49

    Au svaka joj cast... i zasluzila je, kad ima zeludac da legne sa ovim dedom u krevet.

  • kupovina

    14. april 2021 | 08:48

    Mora i ona imati seksualno zadovoljstvo

  • ŠUMADINAC

    14. april 2021 | 09:02

    E sele kad možeš neka ti ga !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA