Devojke, gledajte i učite: Dominacija Irine Šajk na ulicama Njujorka, čizme ukrale svu pažnju

Poznata Ruskinja svaki put oduševljava svojim ležernim odevnim kombinacijama

  • 7
Irina Shayk,  Irina Šajk Irina Šajk / Foto: Profimedia/Ulices Ramales / BACKGRID/Backgrid USA

Ruska manekenka i svetski supermodel Irina Šajk (34) je uslikana na ulicama Njujorka u prelepoj odevnoj kombinaciji, zbog koje su žene komentarisale da se savršeno obukla.

Naime, ova lepotica je nosila crni sako, helanke i duboke čizme sa zebrastim dizajnom, a svi kažu da je savršeno stilizovana.

Ona je šetala sa ćerkom Leom De Senom, koju je gurala u kolicima, a fanovi komentarišu da joj je ćerkica preslatka i harizmatična.

"Devojke, gledajte i učite", komentar je koji zaista priliči opisu Irininog izgleda.

U poslednje vreme Irina je često uslikana sa svojim bivšim verenikom Bredlijem Kuperom, s kojim je i dalje u dobrim odnosima zbog ćerke, a mnogi šuškaju da su se i pomirili. 

Irina se od 2016. godine zabavljala sa holivudskim glumcem Bredlijem, a raskinuli su u junu 2019. godine. Kako su strani mediji tada nagađali, glavni razlog za raskid prelepe manekenke i glumca, bila je njegova afera sa pevačicom Lejdi Gagom.

Međutim, Irina je početkom godine otvorila dušu za britansko izdanje magazina "Vog" i priznala da je jako srećna zbog trenutaka koje je proživela sa Bredlijem.

Dvoje dobrih ljudi ne čine nužno dobar par. Jako sam srećna jer sam doživela to što smo imali. Život bez njega je za mene nešto sasvim novo. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i toga što sam zaposlena žena koja zarađuje za svoju porodicu. Ima dana kad se probudim i pomislim: "Raspadam se" - rekla je tada o bivšoj vezi i ćerki Lei De Seni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA