≫ 

Hit komentari žena na fotke trudne manekenke: Blago se njoj, ja ovakav stomak imam kad se najedem

"Ja ne znam gde joj je stomak", "Blago se njoj, ja ovakav stomak imam kad se najedem", "Bukvalno je žena blagoslovena", "Prezgodna je, ali da li je to uopšte trebalo da se kaže, hahaha", glasili su komentari fanova nakon što je poznata manekenka uslikana na plaži

  • 1
Devon Windsor

Devon Vindzor; Foto: Profimedia

Američka manekenka Devon Vindzor (27) je uslikana na plaži u Majamiju sa malim trudničkim stomakom, a tom prilikom je pokazala da se za vreme drugog stanja nije ugojila ni gram.

Naime, 27-godišnja manekenka je istakla svoju izvajanu figuru dok je šetala po obali i družila se sa prijateljicom, koja je takođe trudna, a mnogi komentarišu da Devon ima zaista mali stomak i ne mogu da veruju da je stvarno trudna.

"Ja ne znam gde joj je stomak", "Blago se njoj, ja ovakav stomak imam kad se najedem", "Bukvalno je žena blagoslovena", "Prezgodna je, ali da li je to uopšte trebalo da se kaže, hahaha", neku su od komentara duhovitih žena.

Devon je ovom prilikom nosila crni jednodelni kupaći kostim koji joj je stajao savršeno, crne naočare za sunce i nakit oko vrata i ruku.

Ona u stvarnosti izgleda skoro isto kao na "Victoria's secret" pisti, a u prvi plan je istakla veoma duge noge i bujnu guzu koju ima iako je visoka 180 centimetara.

Podsetimo, lepa plavuša vešto krije svoj privatni život, ali se zna da je u braku već 3 godine.

Lepa manekenka je objavila svoju veridbu sa biznismenom Džonatanom Barbarom u junu 2018. godine, a venčali su se 16. novembra 2019. godine na francuskom ostrvu St. Barts i od tada su u srećnom braku, a sada očekuju i prinovu.

Oni su otkrili i pol deteta koje očekuju, pa će njihova beba biti devojčica koju je manekenka oduvek želela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA