Megan Markl se oprostila od princa Filipa: Ostavila mu ručno ispisanu poruku na vencu

Venac od Harija i Megan ostavljen je ranije u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru kako bi obeležio njihovo poštovanje

  • 0
Megan Markl, Princ Filip sahrana

Megan Markl, Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Megan Markl ne prisustvuje sahrani princa Filipa, ali je pronašla način da mu oda počast. Naime, Megan je ostavila ručno ispisanu karticu na vencu za vojvodu od Edinburga u kapeli Svetog Đorđa na dan njegove sahrane.

Vojvotkinji od Saseksa, koja je oko šest meseci trudna, njen lekar je savetovao da ne leti na sahranu, jer let do Britanije traje 10 sati. Umesto toga, ona ceremoniju gleda na televiziji iz svoje i Harijeve vile u Kaliforniji od 11 miliona funti, dok vojvoda od Saseksa prisustvuje.

Venac od Harija i Megan ostavljen je ranije u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru kako bi obeležio njihovo poštovanje. Megan i Hari su lično odabrali cveće lokalnog porekla, uključujući i Acanthus mollis (Medveđe pantalone), nacionalni cvet Grčke, koji će predstavljati Filipovo nasleđe, i Eringium (morska božikovina) za predstavljanje Kraljevskih marinaca.

U vencu se nalaze se i kampanula za zahvalnost i večnu ljubav, ruzmarin u znak sećanja, lavanda za predanost i ruže u čast juna kao Filipovog meseca.

Dizajnirala ga je i ručno izradila Vilov Krosli, koja je aranžirala cveće za večernju proslavu venčanja Harija i Megan u Frogmore Gardens i za krštenje sina Arčija. Uz venac je i beleška Megan, koja je poznata po veštini kaligrafije.

Kraljica je danas obrisala oči dok je pratila kovčeg princa Filipa na njegovom poslednjem putu od zamka Vindsor do kapele Svetog Đorđa. Kraljevska porodica pridružila joj se u tugovanju za suprugom na njegovoj sahrani, dok su prinčevi Vilijam i Hari hodali iza prilagođenog Defender Land Rovera koji je nosio telo njihovog dede, ali koji su bili udaljeni nekoliko stopa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA