≫ 

Parada (ne)ukusa, perja, zlata i volana: Ovo su najlošije odevene dame na 93. dodeli Oskara

Kombinacije pojedinih dama našle su se na dve potpuno suprotne liste, jer su pojedini kritičari smatrali da su najbolje odevene, dok su drugi kritikovali njihov odabir, te ga smatrali najgorim

  • 1

Iako je na 93. dodeli Oskara očekivano izostao glamur koji se inače može videti na ovoj dodeli filmskih nagrada, materijala za analizu odevnih kombinacija poznatih dama itekako ima.

Nakon svake dodele modni kritičari tradicionalno objavljuju popis najbolje i najgore odevenih žena. Ove godine došlo je i do preklapanja jer se kombinacije nekih dama mogu naći u obe kategorije.

Glumica Laura Dern stigla je na dodelu u kreaciji modne kuće "Oscar de la Renta". Crno-bela haljina s pernatim donjim delom za neke je bila savršen odabir, a za druge totalni promašaj.

Isto se dogodilo i s haljinom Emerald Fenel, glumice, scenaristkinje i rediteljke koja je nagrađena Oskarom u kategoriji najboljeg originalnog scenarija za svoj hvaljeni rediteljski prvenac "Promising Young Woman".

Emerald je obukla cvetnu zelenu haljinu s ružičastim detaljima modne kuće "Gucci". Kreacija ukrašena volanima nekima je bila previše ležerna za ovakvu priliku, ali ima i onih koji su je pohvalili. S obzirom na to da je Emerald trudna, odabrala je model haljine u kom će se osećati najudobnije. S druge strane, kritičari smatraju kako ni trudnoća nije prepreka za vrhunsku eleganciju u jednoj od najvažnijih noći u godini.

Glumica i pevačica Andra Dej obukla je najseksepilniju kreaciju na ovogodišnjoj dodeli. Međutim, mnogi smatraju kako zlatna kreacija Vere Vang jednostavno nije bila primerena za dodelu Oskara.

Isto vredi i za muzičarku H.E.R. koja nije oduševila kritičare u kreaciji modnog brenda "Dundas".

Odevne kombinacije koje su proglašene za najgore na ovogodišnjoj dodeli Oskara pogledajte u našoj galeriji.

Video: Oskara posvetio umrloj ćerki: Najiskreniji govor na celoj ceremoniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blizu

    27. april 2021 | 00:41

    14 miliona ljudi manje nego prosle godine pratilo ovu glupost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA