"Zak Efron je novi Miki Rurk": Holivudski šarmer šokirao izgledom, svi kažu da se unakazio botoksom

Poznati glumac se pojavio u jednoj emisiji i izgledom svog lica šokirao mnoge

  • 0
Zac Efron Zak Efron; Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial

Američki glumac Zak Efron (33) je gostovao u onlajn emisiji na Fejsbuku povodom Dana planete Zemlje, ali retko ko je čuo šta je govorio jer je njegovo lice izgledalo znatno drugačije nego pre.

Naime, nakon što se nedavno šuškalo da je Zak raskinuo s manekenkom Vanesom Valjadares (25), glumac je ovog puta došao u fokus zbog svog izgleda.

Zak je postao meta ismevanja na Tviteru nakon što se pojavio u emisiji "Earth Day! The Musical". Počelo je da se šuška da je uradio botoks, jer njegovo lice izgleda drugačije, otečeno.

Deo obožavatelja ističe da je očito bio na botoksu drugi su objasnili da se ugojio i da tako izgleda zbog svoje istaknute vilice koju je svojevremeno slomio.

"Odbijam da verujem da je ovo Zak Efron", "Šta mu se dogodilo s licem?", "Zak Efron je novi Miki Rurk", "Zak Efron kao Dejvid Haselhof", "Zak Efron je nestao i pokušali su da ga zamene, ali nisu imali dovoljan budžet", "Sećate se da je slomio vilicu? Gde je nestalo ono da se treba voditi dobrotom? Brzo zaboravite takve stvari", komentarisali su u objavama na Tviteru.

Inače, Efron je odlučio da vodi opušteniji život i da se manje posvećuje vežbanju nakon filma "Baywatch" iz 2017. u kojem je imao isklesano, mišićavo telo.

- Shvatio sam kad sam završio snimanje tog filma da više nikad ne želim da budem u tako dobroj formi. Stvarno. To je bilo tako teško - rekao je tada. Nakon toga je pustio bradu i videlo se da nema više tako savršeno isklesano telo.

Strani mediji su pisali i o Zakovim čudnim standardima higijene. Glumac se navodno osvežava samo s vlažnim maramicama, a prođe po nekoliko dana pre nego što se konačno istušira.

Možda to radi jer želi manje da potroši vode budući da je toliko posvećen očuvanju planete Zemlje u poslednjih nekoliko godina. Naime, glumac je snimio dokumentarnu seriju "Down to Earth" koja je dostupna na "Netflixu" i kako pišu strani mediji, radi na novim nastavcima.

Efron u njoj govori o rešenjima za klimatske promene koje se događaju širom sveta, a zbog toga je prvobitno i došao u Australiju prošle godine gde je upoznao svoju devojku Vanesu s kojom je sada navodno raskinuo.

Pričalo se i da je otišao iz Holivuda zato što nije mogao da se izbori sa svojom zavisnošću o kokainu i da je želeo da vodi novi, zdraviji način života u Australiji. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA