Hirurzi kažu da nema šta nije radila na sebi, ali ova devojka izgleda kao 10 miliona dolara!

Preslatka glumica iz telenovele "Lola" je sada holivudska bomba i, kako fanovi kažu, nova ikona stila

  • 8
Eiza Gonzalez Ejza Gonzales; Foto: Profimedia

Meksička glumica Ejza Gonzales (31) je uslikana u Los Anđelesu dok je išla na ručak, a tom prilikom je ponela odevnu kombinaciju za koju mnogi kažu da je pun pogodak.

Naime, Ejza je prošetala u braon topiću koji je istakao njen dekolte i ravan stomak, a preko je obukla braon košulju.

Uz topić je ukombinovala bež pantalone i zelene sandale, a sve je upotpunila braon kajišem i tašnom u istoj boji.

Kosu je uvila u blage talase, a na licu je imala sivu zaštitnu masku. Fanovi kažu da je mlada glumica nova ikona stila , ali komentarišu da se njen izgled dosta promenio u odnosu na tinejdžerske dane.

Ejza je na našim prostorima najpoznatija po glavnoj ulozi u meksičkoj sapunici pod nazivom "Lola", a od tad je značajno promenila izgled. Ona je u pomenutoj seriji, koja je sa emitovanjem počela 2007. godine, imala 17 godina i izgledala je dosta drugačije.

Po mišljenju stručnjaka u oblasti plastične hirurgije ona je operisala nos, podigla kapke i povećala usne, a spekuliše se i o brojnim drugim "sitnijim" zahvatima i korekcijama.

Pogled na njeno lice dovoljan je da biste uvideli da je dosta toga promenila, ali ona o tome ne govori. Danas je važno to što je popularna, tražena i što važi za jednu od najlepših žena na svetu.

Iako je "urađena", Ejza ne izgleda izveštačeno, a možda joj samo mlade godine još uvek idu na ruku. Kako Gonzalesova, koju na Instagramu prati više od 6,9 miliona ljudi, danas izgleda pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja bre

    27. april 2021 | 13:29

    Ova izgleda NULA neznam šta je tu bomba.

  • 🤣

    27. april 2021 | 13:28

    Totalno bzv i sa sve tim operacijama! Džaba je krečila!

  • Ludilo mozga

    27. april 2021 | 16:35

    Nekada su žene težile da budu drugačije i osobene a sada teže da budu ružno klonirane. Zašto? Nedostatak ideja? Glupost? Nesposobnost da se istaknu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA