≫ 

Konobari krišom snimali Adel na žurki novopečenog Oskarovca: Svi su zapanjeni njenom transformacijom

- Adel su se svidele naše Moskovske mazge, a nama se svideo njen ples - napisao je konobar u opisu videa u kom se vidi slavna britanska pevačica

  • 0
Adele Adel; Foto: Tanjug/AP

Nakon dodele Oskara ove godine na zabavi u Los Anđelesu pojavila se dobro raspoložena britanska pevačica Adel (32), koja je tom prilikom pokazala svoju novu, vitku figuru.

Naime, snimak s žurke kod novopečenog Oskarovca Danijela Kalue (32) na kojoj se nisu poštovale epidemiološke mere i na kojoj niko nije nosio zaštitnu masku, objavili su konobari koji su te večeri posluživali goste.

Na njemu se vidi kako Adel pleše, pije i zabavlja se s prijateljima.

- Adel su se svidele naše Moskovske mazge, a nama se svideo njen ples - napisao je konobar u opisu videa.

Podsetimo, Adel se razvela u martu ove godine, a krajem prošle godine šuškalo se da je u vezi s reperom Skeptom, što je demantovala.

Pevačica je u vezu sa bivšim mužem Sajmonom ušla tokom 2011. godine, a u oktobru 2012. godine postali su roditelji dečaka Anđela Adkinsa, koji danas ima osam godina. Godine 2016. Adel i Sajmon su se tajno venčali.

Ona je od objave kraha svoje ljubavi oslabila 45 kilograma i niko ne može da veruje kako sada izgleda. Njene nove fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Oskara posvetio umrloj ćerki: Najiskreniji govor na celoj ceremoniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA