Obučena je kao da ide na pijacu, a uspela je da zavede jednog od najpoželjnijih holivudskih šmekera

Bivša žena Toma Kruza je prošetala ulicama Njujorka u odevnoj kombinaciji koju bi mnoge žene preskočile

  • 0
Kejti Holms

Kejti Holms; Foto: Tanjug/AP/dpa

Američka glumica Kejti Holms (42) je uslikana u šopingu na ulicama Njujorka u neprepoznatljivom izdanju, a mnogi komentarišu da je obukla najgoru odevnu kombinaciju ikada.

Naime, slavna glumica je uslikana u teget jaknici, bež bermudama i sa kariranom crno-belo tašnom, koja je, iako je sigurno veoma skupa, izgledala kao džak sa pijace.

Kejti je uz sve ukombinovala crne espadrile i crnu kapu, a u rukama je držala dve ogromne, papirne kese.

"Izgleda kao da je krenula na pijacu", "Užasan stajling", "Bole me oči dok je gledam", "Nadam se da je neće videti dečko u 0v0m izdanju", glasili su komentari fanova.

Već neko vreme društvo u javnosti joj ne pravi njen dečko Emilio Vitolo, pa se obožavatelji pitaju da li je sve u redu sa njihovom romansom ili su se malo "ohladili" jedno od drugog.

Emilio i Kejti se nisu razdvajali mesecima, a kada su bili zajedno nisu skidali osmeh sa lica. Emilio je čak zbog poznate glumice raskinuo i veridbu sa 26-godišnjom devojkom, s kojom je do prošle godine bio u vezi.

Lepa glumica se u poslednje vreme odrekla luksuza na koji je navikla i sa svojim partnerom je često viđena u metrou, na trajektu, na iznajmljenom biciklu i u drugim gradskim prevoznim sredstvima, no čini se da je razdvojenost dok Kejti snima novi film ipak učinila svoje i da se par značajno udaljio.

Da li će sačuvati svoju vezu ostaje nam da vidimo, a Kejtine nove fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA