Džastin Biber zgranuo fanove novom frizurom: Gde je nestao onaj slatki momak?

Većina je kritički komentarisala njegov izgled, dok se pojedincima, ipak, dopada...

  • 3
Justin Bieber, Džastin Biber Džastin Biber; Foto: Tanjug/AP

Kanadski pevač Džastin Biber (27) je iznenadio svoje obožavatelje kada je objavio nekoliko fotografija na društvenoj mreži Instagram na kojima ima novu frizuru.

Naime, slavni pevač je rešio da promeni svoju standardnu frizuru, pa u poslednje vreme na glavi nosi dredove.

Skoro za svaku fotografiju sa dredovima prikupio je više od 3 miliona lajkova i brojne komentare svojih pratilaca, koji imaju podeljeno mišljenje o njegovom izgledu.

"Gde je nestao onaj slatki momak?", "Ovo kao da nije pravi Džastin", "Izgledaš kao da često konzumiraš marihuanu", "Ludi stil", "Živa legenda", "Naravno da imaš dredove kad si na odmoru", "Izgledaš kao australijski fudbaler", glasili su samo neki od komentara fanova.

Džastin i njegova supruga Hejli Biber se trenutno nalaze na odmoru, odakle često objavljuju zajedničke fotografije. Svi komentarišu da je pevač imao sreće što je upoznao tako lepu i dobru ženu, koja ga je izvukla iz sveta droge i alkohola i zbog koje je veoma srećan i ispunjen.

- Moje oči za tebe. Moje srce je za tebe. Moja duša je za tebe. Moja ljubav je za tebe. Ja sam kući gde god si ti. Ti si moje bezbedno mesto. Ja sam kompletno opsednut s tim što si. Moj najveći sam je da ostarim s tobom. Ne mogu da verujem da si moja zauvek. Srećan rođedan, bebo - napisao je Džastin za Hejlin rođendan i pokazao koliko voli svoju lepu suprugu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NV

    29. april 2021 | 00:07

    Raspada se dečko

  • Dzoni

    28. april 2021 | 14:22

    Nestao je "carima" droge!!

  • Toliko je

    28. april 2021 | 23:41

    Voli...da je morao da ovako promeni izgled!Nema ništa od ovog braka!!!! Videćete.Nezna šta da radi da je se otarasi...kad cela njena porodica ne dozvoljava raskid!....evo, videćete,vratiće se on svojoj prvoj ljubavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA