≫ 

Ćerka Vila Smita pred majkom, bakom i celim svetom priznala da je poliamorna: Spomenula je i brak

- Istraživala sam i shvatila da je glavni razlog raspada svih brakova nevera - otkrila je ćerka Vila Smita

  • 11
Vil Smit, Will Smith Džejda i Vil; Foto: Tanjug/AP

Ćerka Vila Smita Vilou Smit (20) je otkrila svoje viđenje ljubavi i veza i ponosno je priznala da praktikuje poliamoriju.

Naime, u poslednjoj epizodi "Red Table Talk" na Fejbuku 20-godišnjakinja je razgovarala sa svojom majkom Džejdom Pinket Smit i sa svojom bakom Adrijen, koje su rekle da monogamija često vodi do prevare i da preferira iskrenost i otvorenu vezu sa više partnera.

- Sa poliamorijom osećam da je baza veze sloboda da kreiraš stil odnosa koji funkcioniše za tebe i ne moraš da ukoračiš u monogamiju samo zato što svi oko tebe kažu da je to ispravna stvar - rekla je ona.

- Istraživala sam i shvatila da je glavni razlog raspada svih brakova nevera - dodala je Vilou.

Poliamorija odnosno višeljublje, predstavlja postojanje ljubavne želje, koja može a i ne mora da uključuje intimni odnos romantične i/ili seksualne prirode, sa više od jedne osobe.

Poliamorija se razlikuje od poligamije u tome što odnos sa trećim partnerima ne uključuje ili ne mora uključivati brak.

- U mom društvu, ja sam jedina osoba sa poliamorijom i imam najmanje seksa od svih mojih prijatelja - zaključila je Vilou, a zatim ju je majka Džejda, koja je prošle godine priznala da je prevarila svog supruga Vila Smita sa dosta mlađim muškarcem, javno podržala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danka

    29. april 2021 | 14:17

    Boze pameti...istrazivala..

  • Cika Velja

    29. april 2021 | 14:52

    Ja ovo nista ne shvatam...jer ne zelim da shvatim,a razlog je ocigledano to sto su u prirodi stvari jednostavnije,a ovaj stav sa prirodom i prirodnim nema vezu!!!

  • Zainteresovan

    29. april 2021 | 14:37

    Ne bih se složio sa tobom ali istraživaću pa ću izneti svoja zapažanja na ovu temu, ako me supruga ne rokne na spavanju 😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA